Ti hány évesen kezdtétek el Puzsért hallgatni/nézni?
Még a Csillag Születik előtt, mint filmkritikust a rádióban, aztán az interneten, kb. 16-17 évesen. Mostanra szinte minden műsorát láttam már, az utóbbi 8 évben. Ez alatt az idő alatt rengeteg mindent tanultam a műsoraiból, nem feltétlenül a konkrét tényeket, mert abban gyakran hibázik, hanem gondolkodásmódot, hogy hogyan állj ki a véleményedért, az igényességre, a minőségre való törekvést, a meg nem alkuvást. Emellett számos filmet, zenét, társadalmi jelenséget ismertem meg általa, a Black Mirrort, a Casio Samples zenekart stb.
Természetesen nem értek mindenben egyet Robival, egyszer szívesen vitáznék is vele egyes témákról, de mégis azt mondom, hogy az egyike azoknak az embereknek, akikre fel tudok nézni.
Köszönöm! Ez tartalmas volt:)
Azt hiszem pont ugyanígy vagyok vele...csak még nem halgattam és néztem meg tőle mindent. Köszi:)
Igen. Van amihez láthatóan nem ért,de egy igazi értelmiségi,nagyon egyedi gondolkodásmóddal. Nagyon jókat és okosokat tud mondani. Felszólal az igazságtalanság és erkölcstelenség ellen,mégha annak következményei is lesznek. Lásd:Hajdú.
De köszönöm a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!