Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hány évesen kezdtétek el...

Ti hány évesen kezdtétek el Puzsért hallgatni/nézni?

Figyelt kérdés

2018. aug. 24. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
33 évesen hallottam talán először.
2018. aug. 26. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:

Még a Csillag Születik előtt, mint filmkritikust a rádióban, aztán az interneten, kb. 16-17 évesen. Mostanra szinte minden műsorát láttam már, az utóbbi 8 évben. Ez alatt az idő alatt rengeteg mindent tanultam a műsoraiból, nem feltétlenül a konkrét tényeket, mert abban gyakran hibázik, hanem gondolkodásmódot, hogy hogyan állj ki a véleményedért, az igényességre, a minőségre való törekvést, a meg nem alkuvást. Emellett számos filmet, zenét, társadalmi jelenséget ismertem meg általa, a Black Mirrort, a Casio Samples zenekart stb.

Természetesen nem értek mindenben egyet Robival, egyszer szívesen vitáznék is vele egyes témákról, de mégis azt mondom, hogy az egyike azoknak az embereknek, akikre fel tudok nézni.

2018. aug. 31. 01:57
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ez tartalmas volt:)

Azt hiszem pont ugyanígy vagyok vele...csak még nem halgattam és néztem meg tőle mindent. Köszi:)

2018. szept. 1. 00:22
 24/26 anonim ***** válasza:
53%
Egy ismerősöm, aki gyerekkora óta ismerte, azt mondta róla, hogy pózer és az egész nagy vehemenicája, erkölcsi felháborodása csak máz. Másrészt rettentően felkészületlen sok témában, én nagyon kiábrándultam belőle.
2018. szept. 10. 14:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Igen. Van amihez láthatóan nem ért,de egy igazi értelmiségi,nagyon egyedi gondolkodásmóddal. Nagyon jókat és okosokat tud mondani. Felszólal az igazságtalanság és erkölcstelenség ellen,mégha annak következményei is lesznek. Lásd:Hajdú.

De köszönöm a válaszod:)

2018. szept. 11. 06:50
 26/26 anonim válasza:
Kb 15-16 evesen, sokat adott a szamomra, kiveteles meglatasai vannak. Nem kell vele mindenben egyeterteni, hogy tanulhass tole. Az utobbi idoben sajnos egyre visszasabb, amit csinal, nem olyan mar, mint regen.
2020. júl. 5. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!