Ti hány évesen kezdtétek el Puzsért hallgatni/nézni?
Utálom azt, amikor egy konkrét kérdést teszek fel és azok közül is úgy kell kimazsoláznom az IGAZI válaszokat, mert a "válaszolók" zöme képtelen volt felfogni a kérdést és ugyebár ennek megfelelően, a válaszadás se megy. :D Szerintem most te is átérzed ezt, ahogy az előző kommenteket olvastam.
Kérdéshez visszatérve: Nagyjából 20-21 lehettem, amikor aktívan kezdtem el őt hallgatni. Ez alatt azt értem, hogy naponta akár 4-5 videóján is átrágtam magam, ami ugye egyenként minimum egy órásak. Rövidebbekbe nem szívesen kezdtem bele. :/ Azóta sajna már kevesebb időm van ilyesmire (25 vagyok, lassan 26), de pont a napokban szedtem le pár anyagát a youtube-ról, szóval lehet ismét rákattanok.
(Btw, esküszöm, ha a jövőben születik egy fiam, csak miatta fogom a Róbert nevet adni neki! x"D)
"Szerinted hány éves kortól kéne elkezdeni érdeklődni iránta? "
Nem kell.Én csak kíváncsi vagyok,hogy kik hallgatják inkább,kb.hány éves kortól kezdi az embereket(már akit)érdekelni. De itt nem is Puzsér a lényeg,inkább az amit képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!