Manapság a fiatalok körében (max 30 éves korig) mennyire divat rádiót hallgatni?
Balázsékat meghallgatom, a többi nem érdekel.
Ha lenne valami vállalható műsor azt szívesen meghallgatnám, régen voltak jók.
Danubiuson, slágeren...
26/f
Nem divat.
Majdnem minden reggel és délután hallgatok rádiót a buszon, de csak azért, mert a sofőr is hallgatja.
Önszántamból hetente max 2-3 órát azok is külföldi adók a nyelvtanulás miatt.
Én ha kocsiban ülök, szoktam hallgatni a Petőfi rádiót reggel amikor beszélgetnek, mert jó témákat dobnak fel, meg elég vicces is. De a zenék nem jönnek be. meg amúgy is minden nap ugyan azokat ismétlik. Ha nagyon muszáj hallgatom, hogy el ne aludjak útközben, de inkább telefont vagy pendrájvot csatlakoztatok és arról megy a zene
23F
Szerintem 30 évesen már nem "divatból" csinál valamit egy normális ember.
Amúgy én időnként munkában hallgatok, vagy ha kocsival megyünk valahova. Régebben volt olyan munkahelyem ahol egész nap egy gép mellett álltam mint egy robot, akkor folyamatosan rádiót hallgattam. Mostani munkám társaságban telik meg sok telefonálgatással.
Na meg én is Balázsékat meghallgatom, aztán 1-2 beteszek saját zenét. A legnagyobb bajom a rádió felhozatalával, hogy van maximum 10 szám, amit játszanak egész nap egy héten keresztül. És mikor már 1 óra alatt 3-adjára hallom ugyanazt az több mint unalmas.
Igazából amikor gép előtt vagyok akkor saját zenét, youtubeot hallgatok, vagy TV műsort teszek be háttérzajnak.
27/7 Live hardstyle radio
A legjobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!