A páwák milyen zenét szoktak hallgatni?
Figyelt kérdés
(nem vagyok az, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre)2015. nov. 6. 17:01
4/16 A kérdező kommentje:
micsoda vicc -.-
2015. nov. 8. 16:29
5/16 anonim válasza:
Gondolom olyan idétlent mint ahogy kinéznek.
6/16 anonim válasza:
az éppen aktuális zenéket, amit két múlva már réginek tartanak és áttérnek az akkor megjelentekre, és így tovább, és így tovább. Múltkor egy ilyen páwa gyerek felbosszantott, 12-szer szóltam rá 20 perc alatt hogy a telefonját némitsa el vagy használjon headset-et mert senki nem kiváncsi az idétlen zenéjére, hát, lőttem neki egy sallert, nem nagyont csak olyan félerőset, úgy oldalra borult, hogy odamentem felsegíteni és leültettem egy székre, barátnőm hozott neki egy üveg ásványvízet. Bele se merek gondolni hogy mi történik, ha nem sallert kap, hanem egy öklöst.
7/16 anonim válasza:
11-27 16:09
milyen zenét hallgatott ez a gyerek?
8/16 anonim válasza:
Olyan buz*is magyar rap, konkrétan nem tudom a címét de ismerem a számot.
9/16 anonim válasza:
Miért lenne b*zis a magyar rap? -.-
10/16 anonim válasza:
Nem mindenkinek bu*zis, nekem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!