Manapság a fiatalok körében (max 30 éves korig) mennyire divat rádiót hallgatni?
Arra gondoltam hogy mennyire szokás, vagy hogy fogalmazzak...
Amúgy én 26 vagyok, de szeretek rádiót hallgatni, de csak a rádió88 és a class fm szokott menni, mindig zavarban vagyok zeneválasztáskor, nem tudom hogy éppen mihez lenne kedvem, és a zeneszámok címeit és előadóit sem nagyon tudom megjegyezni, így rádiót szoktam hallgatni, ott vegyesen jönnek a jó zenék. Rákötöm a nagy hangfalamra és azon hallgatom.
Amíg volt Bumeráng az egykori Sláger Rádión, hallgattam, amennyiszer csak tudtam. 2008-2009 táján szűnt meg, ha jól emlékszem, ekkor voltam 13-14 éves.
22/F
Nem különösen divat, de nem is mondanám cikinek.
Én személy szerint csak vezetés közben hallgatok rádiót, általában a Class FM-et. :D
26/F
addig hallgattam, amíg Hadházi volt a reggeli műsorban a Juventuson (vagy Danubiuson, nem emlékszem már). mikor leváltották, abbahagytuk a rádióhallgatást családostul (kb mikor elkezdtem a gimnáziumot 2008 környékén).
azóta néha, Balatonról hazafelé a dugóban kapcsoljuk be hogy ne haljunk bele az unalomba
25L
A 30 alattiaknál már nem igazán divat. Ennek több oka is van, egyrészt az internet térnyerése (mobil eszközökön is megjelentek a korlátlan díjcsomagok kedvező áron), másrészt a mai digitális világban egy apró kis mp3 lejátszó vagy maga a telefon is több órányi zenét tud tárolni, ami több, mint elég. Ráadásul mindenki a saját ízlése alapján válogathatja össze a saját listáját. A másik dolog pedig a siralmas felhozatal, mármint ami a rádiókat illeti (minőségben és mennyiségben egyaránt). Nagyon kevés a jó szakember és sajnos még ők sem igazán találják a módját a fiatalok megszólításának.
Fura módon többen is írtátok a Class FM-et, ami szerintem egy érdekes kísérlet, hiszen ilyen eddig ebben az országban nem volt. Bár már elmúltam 30, tehát a kérdés szempontjából már nem számítok, de én is a Class FM mellett teszem le a voksom, munka mellett, autóban mindig ez szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!