Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hány évesen kezdtétek el...

Ti hány évesen kezdtétek el Puzsért hallgatni/nézni?

Figyelt kérdés

2018. aug. 24. 20:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%
-0
2018. aug. 24. 21:06
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"Utálom azt, amikor egy konkrét kérdést teszek fel és azok közül is úgy kell kimazsoláznom az IGAZI válaszokat, mert a "válaszolók" zöme képtelen volt felfogni a kérdést és ugyebár ennek megfelelően, a válaszadás se megy. :D Szerintem most te is átérzed ezt, ahogy az előző kommenteket olvastam."

Igen:(

Szerencse,a nagy sötétségben néhány fényfolt itt-ott világít. A tiéd aranyat ér:D

2018. aug. 24. 21:08
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Rossz a kérdés, van, akit soha nem érdekel, mert egyszerűen más a stílusa, akinek meg ez a stílusa, az bármelyik életkorban ráakadhat. Nekem nem jön be a stílusa, régen sem jött be, később sem fog ez változni. Másfajta humort kedvelek. Ez nem életkor kérdése.
2018. aug. 24. 21:08
 14/26 anonim ***** válasza:
51%
Mai napig nem hallgatom, nem nézem.
2018. aug. 24. 21:09
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
Őt is ki.aszták sznobjektívestül. Annak a legjobb része az volt amikor D.Tóth Kriszta megcsinálta a Sznobjaektív 10 főbűnét, és eljutott a legfőbb bűnéig :) Miért nincs női vendég? :))) Nesze neked nagyhangú.
2018. aug. 25. 00:05
 16/26 A kérdező kommentje:

"Őt is ki.aszták sznobjektívestül. Annak a legjobb része az volt amikor D.Tóth Kriszta megcsinálta a Sznobjaektív 10 főbűnét, és eljutott a legfőbb bűnéig :) Miért nincs női vendég? :))) Nesze neked nagyhangú."

Köszönöm! Nagyon érdekelt már a véleményed a sznobjektívvel kapcsolatban. Annyira de annyira örülök,hogy ezt elmondtad:)

El sem tudod képzelni,mennyire boldog vagyok,hogy ilyen fantasztikusan válaszoltál a kérdésemre:) Köszi köszi. Köszönöm. <3

De azért lehetséges,hogy holnap azért talán mégis majd vagy akkor ugyancsak?

2018. aug. 25. 01:17
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Én azt hiszem 20-21 lehettem amikor ráakadtam abban a műsorban amit a Szirmaival csinált. Előtte szkeptikus voltam,csak annyit tudtam róla hogy ő az a megmondó utálatos ember. Nos,hát ott kiderült hogy nagyon intelligens,humoros ember,olyan jókat röhögtem a szövegén hogy azonnal rákerestem youtubeon. Azt hiszem életem egyik legjobb döntése volt.

(Hét mesterlövésze,Önkényes Mérvadó,Apu..) <3

2018. aug. 25. 12:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. aug. 25. 13:42
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés azért nem jó, mert a megfogalmazás feltételezi, hogy bizonyos kortól az embereket érdekelni kezdi... Ez viszont nem így működik. Úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "Ti hallgatjátok/nézitek Puzsért? Ha igen, hány évesen kezdtetek érdeklődni iránta/megkedvelni?..." Vagy valami hasonló.
2018. aug. 25. 22:04
 20/26 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. De ha úgy kérdezem meg,hogy "ti nézzitek/hallgatjátok Puzsért? Ha igen..." Az azért nem jó ,mert én csak olyan válaszokat szeretnék most,hogy akik hallgatják vagy nézik,azok mikor kezdték el. Nem szeretnék olyan válaszokat,hogy nem hallgatom,nézem Puzsért,mert most nem ez érdekel. A kérdés csak azoknak szól,akik hallgatják vagy nézik. Nem állítom és nem gondolom,hogy kell nézni/hallgatni,nem akartam erre utalni a kérdéssel:(
2018. aug. 25. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!