Ti hány évesen kezdtétek el Puzsért hallgatni/nézni?
Köszönöm a válaszokat!
"Utálom azt, amikor egy konkrét kérdést teszek fel és azok közül is úgy kell kimazsoláznom az IGAZI válaszokat, mert a "válaszolók" zöme képtelen volt felfogni a kérdést és ugyebár ennek megfelelően, a válaszadás se megy. :D Szerintem most te is átérzed ezt, ahogy az előző kommenteket olvastam."
Igen:(
Szerencse,a nagy sötétségben néhány fényfolt itt-ott világít. A tiéd aranyat ér:D
"Őt is ki.aszták sznobjektívestül. Annak a legjobb része az volt amikor D.Tóth Kriszta megcsinálta a Sznobjaektív 10 főbűnét, és eljutott a legfőbb bűnéig :) Miért nincs női vendég? :))) Nesze neked nagyhangú."
Köszönöm! Nagyon érdekelt már a véleményed a sznobjektívvel kapcsolatban. Annyira de annyira örülök,hogy ezt elmondtad:)
El sem tudod képzelni,mennyire boldog vagyok,hogy ilyen fantasztikusan válaszoltál a kérdésemre:) Köszi köszi. Köszönöm. <3
De azért lehetséges,hogy holnap azért talán mégis majd vagy akkor ugyancsak?
Én azt hiszem 20-21 lehettem amikor ráakadtam abban a műsorban amit a Szirmaival csinált. Előtte szkeptikus voltam,csak annyit tudtam róla hogy ő az a megmondó utálatos ember. Nos,hát ott kiderült hogy nagyon intelligens,humoros ember,olyan jókat röhögtem a szövegén hogy azonnal rákerestem youtubeon. Azt hiszem életem egyik legjobb döntése volt.
(Hét mesterlövésze,Önkényes Mérvadó,Apu..) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!