Miért telik ilyen iszonyat gyorsan az idő hogy lassan 2020 lesz?
Nekem tisztára mostnak tűnik a gyerekkorom. Van egy gyerek a szomszédban aki azt mondta hogy szerinte is nagyon gyorsan telik az idő. Azt mondta nagyon hamar eltelt a nyári szünet, és nem regnek tűnik neki hogy tél volt. Pedig csak 11 éves. A tudósok állítják pedig hogy csak az öregeknek tűnik hogy rohamléptekben telik az idő. De ez nem igaz!!! Nemrég még 2010-2011-et írtunk mostmeg 2020???ezt nem tudom felfogni. Egyszerűen idegesít az egész.
21/f
"Emlékezetesebb mint városon egy év."
Ez az emlékezetesebb szó. Talán hirtelen olyan sok minden, olyan sok "információ történik", hirtelen annyi hatás ér minket, hogy attól olyan hirtelen lesz , meg pörgős. Lehet, hogy annyi idő alatt, hogy olyan rövid idő alatt pl annyi információ ömlik ránk, meg el is bíbelődünk vele, így ment a nap.
"A tanórák, munkaidő miért nem múlik ilyen gyorsan?"
:D
Azért, hogy több időd legyen kitölteni a dolgozat-feladatlapot.:)
---
Amúgy nekem pl volt személy szerint egy időszak, amikor úgy éreztem, egy hónap alatt telik el 3 hónap, de most már csak "kettő telik el újra egy hónap alatt", tehát valamennyire egy picit nálam visszalassult. :D Bocsi, hogy nem egybe írom:) Mindig már elküldöm , mire eszembe jut egy új, azt most folyamatosan el kezdtem olvasni a válaszokat; és akkor nagyon gyorsan akartam rá reagálni.:)
Néha rám is rám tör, hogy repül az idő.
Mikor eszembe jut 1-1 "friss" emlék, aztán realizálom, hogy valójában 2-3 éve voltak :D Vagy veszek dolgokat és látom mikor vettem. A laptopom 10 éves, a gépem 7, a telefonom ami elég új a szememben már az is 2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!