Sokan miért tesznek úgy mintha a 2000-es évek olyan rég lett volna?
2000-es évek alatt ugye a 2010 előtti éveket értem. Nekem pl nem annyira tűnik régnek a 2009es év, pedig akkor csak 13 éves voltam.
Akkor egyesek szerint lasan a 2010es évek is ősidőnek fog számítani mert nemsokká átlépünk a 2020-as évekbe?
Te öregnek gondolsz engem 22 évesen?????
Szubjektív, hogy ki milyen távolinak érzi a 2000-es éveket. Nekem távolinak tűnik. :)
És igen, egy bizonyos idő után már furcsa, hogy basszus, aki 2000-ben született, az hogy a francba érettségizhetett idén? Hiszen még óvodás!!!!!!!
Tehát ugy érted hogy az öregeknek tűnik nemrégnek a 2000-es évek?? És mivel nekem nem tűnik régnek a 2009-es év akkor engem is öregnek gondolsz 22 évesen????
#8. Nem tudom, milyen öregeknek tűnik nemréginek a 2000-es évek, nekem a 40 évemmel réginek tűnik, vagyis furcsa, hogy azóta már eltelt 18 év.
De hogy ebből szerinted én miért következtetek arra, hogy te öreg lennél, nem tudom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!