2020 júliusában megnyered a lottót ami mondjuk 245 millió forint lesz. Mire fogod költeni a pénzt? Hogyan élnél addig ha ez kőbe lenne vésve és biztosan bekövetkezne?
Én azt hiszem addig dolgoznék egy agrárcégnél, és készítenék üzleti tervet róla, hogyan fektetném be egy saját üzembe ezt a pénzt.
Amúgy is ez a tervem, csak hitelből és pályázatokból 😃
Ez úgy hülyeség ahogy van.
HA igy meg HA úgy lenne esetleg.
Nincs értelme a kérdésnek.
Heh, épp tegnap kezdtem el nézegetni a kölcsönöket, a napokban mennem is kéne a bankba.
Ha megnyerném, akkor házfelújításra és álmaim tanyájának megvalósítására költeném. Vennék sok lovat, a legjobbakat kapnák, mudikat tenyésztenék, szintén a legjobbakat kapnák. És lenne sok más állatom, tehenek, kecskék, baromfik, birkák, minden. Sok cicám is, jelenleg sajnos nem lehet. :(
Ha biztosan tudnám, hogy ez 2 év múlva bekövetkezik, akkor felvenném a kölcsönt, megvenném a házat, és amennyi pénz marad, abból elkezdeném mindezt megcsinálni. Utána pedig nem halnék bele a visszafizetésbe.
Vagy pedig maradnék a seggemen és türelemmel várnám 2020-at, addig is félretennék pénzt.
Nem lenne rossz, ha megnyerném, mert most elég rossz helyzetben vagyok, és sok pénz kell hozzá, hogy abban a helyzetben legyek, ami biztonságot és békét adna...
De nem baj, 245 millió forint nélkül is megcsinálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!