Miért pontozzák le a válaszadókat, amikor a kérdésre válaszolnak? Nem értenek vele egyet? Vagy rosszindulatból?
Mint például itt is: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Szerintem a legtöbb válasz hasznos. Lehet, hogy a kérdező pontozta le a válaszolókat azért, mert dühös, hogy talán feleslegesen vett 50-es ruhát? A hírhozóra haragszik vagy egy troll pontoz le bizonyos válaszokat?
Nem ez az első eset, kedves hangvételű, pontos válaszokat is lehúz(nak) valaki(k). Ez miért jó? Későbbi válaszadásoknál megjelenik, hogy "Ez a válaszadó 44%-ban hasznos válaszokat ad", mert egy idióta lepontozta? Így kevésbé fogják komolyan venni a válaszait, pedig lehet, hogy éppen ő az, akinek a leginkább hasznos lenne a válasza.
Agyamentek.
Ne foglalkozz vele, hiszen hiába van ezer %-ja ha leír ewgy kommentet egyből ordít belőle a sötétség.
60-50-40-30-20%-os embereknek értelmesebb válaszaik vannak, mint itt a 90%, 74%72% 70%-osnak.
De komolyan. Ha jobban megnézed, akkora ökörségeket írnak ezek a magas %-osok, hogy néha fogom a fejem, hogy honnan szalajtották ezt a tömény tájékozatlan sötétséget, miközben egy 30 akár hány %-os szinte professzori tudással bír:DD
Ez jut eszembe:
Ember ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel:D
Is-is.
Főleg 2 okból:
*Más meggyőződés, elvakultság (pl. a fideszes válaszolók akkor is lepontozzák a nem fideszes válaszolókat, ha sziklaszilárd tényeket írnak)
*Rosszindulat, trollkodás (milyen jó buli mások válaszát nullázni, így romlik a %-uk és ezzel a szavahihetőségük. Én is mindössze 58%-on vagyok, ami annak köszönhető hogy betévedtem néhány politikai kérdés közé és kőkemény tényekkel világosítottam fel fideszes szavazókat (pl. hogy Magyarország a második legkorruptabb ország az egész EU-ban), akik erre 0-ra pontoztak.
De a kedvencem akkor is az, amikor valaki VÉLEMÉNYT kér bármiről (tetszik-e ez a név, melyik a kedvenc szereplőtök X sorozatból, mit tennétek ebben a helyzetben), és ott pontoznak 0-ra valakit, mikor a saját véleményét, gondolatait mondta el. Az ilyen emberek idióták, és semmi több. Ezért nem kell adni a %-os értékelésre, egy 30%-os is adhat jó válaszokat.
Igen, ezt én is észrevettem, hogy az 50% körüliek adták a legértelmesebb válaszokat a kérdéseimre és valaki az én kérdésemre adott válaszokat is lepontozza, hiába kattintok a zöld kezekre.
Nem vagyunk egyformák, és nem az élet legfontosabb dolga, hogy hány %-os válaszadók leszünk a gyakorikerdesek.hu-n, de olyan elszomorító, amikor itt is szembesülök ezzel a mentalitással. Mert kinek árt vele, ha hasznos választ ad?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!