Miért van az, hogy ha valaki ezen az oldalon feltesz egy kérdést, amiben mások véleményére kíváncsi valamivel kapcsolatban, akkor a válaszadókat rendre leértékelik?
Mert sokan nem a válasz hasznosságát pontozzák, hanem azt nézik mennyire szimpatikus nekik az adott válasz.
Én amúgy nem csodálkozom a lepontozáson. Nem egyszer olyan válaszaimat is lepontozták, amiket kézzel fogható tényekkel, tesztekkel (pl számtech) támasztottam alá. A politika és család kategóriában meg zsigerből megy a gyűlölködés...
A kérdezőknek meg van egy olyan halmaza, akik igazából nem válaszokat várnak, hanem egy jó vállveregetést és dicséretet hogy mennyire igazuk van, még akkor is ha nincs.
Pont erre gondoltam én is!!
Egyébként ha én felteszek egy véleményes kérdést, én mindenkinek adok egy zöld kezet, mert mindenkinek tisztelem, elfogadom a véleményét, még akkor is, ha esetleg nem értek vele egyet, vagy csak szimplán hülyeség.
Egyébként most is adok mindenkinek egy zöld pacsit.
Itt jelenleg amúgy is mindenki ugyanazon a véleményen van.
Nem a pontozás a lényeg, hanem a válaszok milyensége, mennyire hasznos, egy adott kérdésre.
Aki egy kicsit objektív, és eszenel van, az ki tudja szűrni a hasznos válaszokat.
Én azért jövök ide, hogy segítsek 1-1 válasszal, kit érdekelnek a százalékok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!