Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki ezen az oldalon feltesz egy kérdést, amiben mások véleményére kíváncsi valamivel kapcsolatban, akkor a válaszadókat rendre leértékelik?

Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sokan nem is a véleményekre kíváncsiak. Ha nem azt írják, amit olvasni akarnak, akkor az már szar. Szóval nem véleményekre kíváncsi a kérdező, hanem önigazolást keres.
2016. okt. 31. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem off, hanem példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__81975..

Pont 2 perce olvastam ezt, ez előtt a kérdés előtt. Aki jogszerűen járna el, azt lehúzták. Aki mafla módon ütne-csapna, még ha így is lenne igazságos, annak megy a zöld. Érdemes tényleg őszintén válaszolni? :/

2016. okt. 31. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Pont ez a kérdés jutott eszembe. Ott írtam hogy önbíráskodás is lehet az ügyből, de van, akik számára nem hasznos. Köpök rá, ha nem tetszim pistikének a válaszom, de attól még igaz.
2016. okt. 31. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
De tudod miért van... A kérdező egyszerűen fiatal és az igazságérzete egyszerűen elnyomja a racionalitást. Nem ez a baj. Hanem, hogy a sok ügyeletes, "érett" felnőtt jól megmondja, hogy mi a helyes és azt súlykolják bele, ami miatt lazán elővenné később az ügyész őt is. Aztán lehet lepontozni a priuszt is, meg a meghurcolást.
2016. okt. 31. 13:25
 15/19 A kérdező kommentje:
De pont az ilyenek miatt kéne egy olyan, hogy mondjuk ha a kérdésben benne van a "szerintetek" akkor ne lehessen értékelni senkinek.Vagy beállítani ezt egyes kérdéseknél vagy valami.Nem értek hozzá, de szerintem nem lehetne kivitelezhetetlen.
2016. okt. 31. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Komolyan mondjátok, hogy a pontozás érdekel benneteket?

Eleve nem értem, hogy miért van egy fórumon pontozásnak helye?

Annyira dedósnak érzem, hogy esetleg pont olyan ember, aki még névtelenül sem meri leírni a véleményét, az zsűrizheti a többiekét.

Mondjuk én azt sem szoktam érteni, amikor egy kérdést le, vagy felpontoznak. :)

2016. nov. 1. 17:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel, hogy most 50-60%-ban adok helyes választ, hanem egyszerűen irritál, ha egy teljesen helyes, érdemi, igaz választ adok, és erre lepontoznak mert hülyeségnek gondolják. Ha hülyeséget írok akkor megértem, hogy lepontoznak. De most amúgy is a vélemény kérdésekről volt szó.
2016. nov. 1. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Félreértettél Kérdező.

Én arra gondoltam, hogy amikor megkérdezi valaki, hogy "Hány éves vagy?" vagy "Merre laktok?" esetleg "Van e autótok" akkor azt pontozzák le vagy fel.

Ezt a részét nem értem és nem is fogom soha.

2016. nov. 2. 09:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, és ezt én sem értem.
2016. nov. 2. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!