Miért kell sznobnak tartani valakit, aki nem kedveli a mainstreamet (zenék, filmek, könyvek stb. terén), és esetleg ki is mondja a véleményét ezzel kapcsolatban?
Szerintem csak kevesen gondolkodnak így, ezért kár lenne ezt is általánosítani.
Nem mindenki elefántcsontvárban ül aki nem nézi az Édes életet, nem hallgatja a Halott pénzt, nem hord lógos farmernadrágot..
Mert az esetek 99%-ban csak arról van szó, hogy ez a személy a fejét csinálja.
Nem is olyan rég beszéltem itt egy ilyen válaszolóval, hatalmas művészlélek volt, de szöveget sajnos már nem tudott értelmezni.
Ráhagytam.
Nem szeretem a népszerű közösségi oldalakat, a magamutogatást, és a felszínességet. Néhányszor megfogalmaztam a véleményem ezzel kapcsolatban (élőben, és itt is).
Egyesek úgy leszóltak, mint ha az anyjukat szidtam volna...
Nem tudom, a legtöbb ilyen ember IMÁDJA hangoztatni, hogy Ő BEZZEG NEM, Ő AZT NEM, ami baromi idegesítő, mert... öcsém, miért vagy olyan gyökér, hogy mások örömét sz-rba vágod, mert neked véleményezési rohamaid vannak?
Nem kell szeretni bizonyos mainstream dolgokat, ha nem jön be, de szerintem elég istenkomplexusos dolog ráküldeni a szarvihart valakire, csak azért, mert ő meg szereti.
Az ilyen kéretlen véleménynyilvánítás miatt utálják sokan ezeket, és tartják őket karót nyelt sznobnak, nem a preferenciájuk miatt, hanem hogy ők szükségét érzik megmondani, hogy ők bezzeg nem olyanok, mint a többiek. Baromi idegesítő, és senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!