Szerinted ha valaki ezen az oldalon személyeskedik, azt puszta trollkodásból, rosszindulatból teszi, vagy csak nem veszi észre, hogy ez egy anonim oldal?
A személyeskedéssel nem az a bajom, hogy bunkóság, hanem inkább az, hogy teljesen irreleváns egy anonim oldalon. Az ilyen általában komolyan gondolja, hogy egy kérdés/válasz alapján eltud képzelni valakit, és kiismerte õt, vagy csak örömét leli a trollkodásban? Gondolok itt külsõre, pl. ha valakinek nincs kapcsolata = csúnya ember, stb. Megkaptam már itt azt is, hogy biztos pasi lehetek, miközben nem.
Twitter, facebook közösségi oldalakon, ahol kép alapján írnak ilyeneket, azt még viccesnek tartom.
Hát egyszer-kétszer én is belefutottam személyeskedésbe, ami felém irányult. Pl. csak simán leírtam, hogy milyen mentális betegségem volt/van, orvosilag igazolt, és jött egy nagyon bölcs válaszoló kioktatni, hogy ő már túl lépett ezen a mentális betegségén, mert erőt vett magán.
Lövése nem volt, hogy ki-mi vagyok, min mentem keresztül, de ő jobban tudja mit érzek. :D Most ettől nem fogok hirtelen meggyógyulni, mert ő okoskodik.
Sok a kioktató megmondóember itt, így élik ki magukat,t pár percre jobbnak érezhetik magukat.
A legdurvább talán az volt, amikor valaki kiírt valami kérdést, meghalt valakije, erre kb. őt is kioktatták, hogy milyen gyenge stb.
Szard le, ha valaki személyeskedik, ne reagálj rá.
Ment a zöld!
Én sem ismerkedem itt, épp azért!
#8:
Nem is a kérdésedre válaszolt, hanem az egyik kommentre reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!