Puszta véletlen vagy ti mivel magyarázhatok ezt?
Figyelt kérdés
Általában délig alszok, ma hirtelten felkeltem magamtól hamarabb még félálomba voltam és valami késztetést éreztem arra hogy felmenjek Facebookra pedig mostanában alig járkálok fel, tegnap pl. egész nap nem léptem be. 3x elrontottam a jelszavam annyira nem voltam még képbe de fel akartam nézni. 9:22-kor rámírt egy személy aki fontos nekem, és tegnap este sokat gondoltam rá. Egy hete kb. nem beszéltünk, volt hogy pár napig alig jutott eszembe, de tegnap azt éreztem valamiért, hogy hiányzik. Elalvás előtt is rá gondoltam. Még az is para, hogy pont ilyenkor ír de hogy felébredek rá? 9:23-kor léptem be, 9:22kor ott volt egy Szia. Esküszöm ez félelmetes. Nem írtam vissza neki mert kómás voltam, vissza feküdtem aludni egyből vissza is aludtam és róla álmodtam.2016. szept. 30. 13:18
2/5 anonim válasza:
Semmivel nem magyarázom, mert csak véletlen. Vagy be van állítva, hogy akkor érkezzenek be az üzenetek, ha belépsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen beállítva, egy perccel azután léptem be miután írt nekem. :D De még így kómásan félálomba is elképedtem..
2016. szept. 30. 13:33
4/5 anonim válasza:
Telepátia.Létező bizonyított dolog.
5/5 anonim válasza:
Nincsenek veletlenek.
Ebbol pedig ez nagyon erosen kialt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!