Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted ha valaki ezen az...

Szerinted ha valaki ezen az oldalon személyeskedik, azt puszta trollkodásból, rosszindulatból teszi, vagy csak nem veszi észre, hogy ez egy anonim oldal?

Figyelt kérdés

A személyeskedéssel nem az a bajom, hogy bunkóság, hanem inkább az, hogy teljesen irreleváns egy anonim oldalon. Az ilyen általában komolyan gondolja, hogy egy kérdés/válasz alapján eltud képzelni valakit, és kiismerte õt, vagy csak örömét leli a trollkodásban? Gondolok itt külsõre, pl. ha valakinek nincs kapcsolata = csúnya ember, stb. Megkaptam már itt azt is, hogy biztos pasi lehetek, miközben nem.

Twitter, facebook közösségi oldalakon, ahol kép alapján írnak ilyeneket, azt még viccesnek tartom.

2017. okt. 19. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Én múltkor frusztrált voltam és jóóól lecsesztem a kérdezőt..plusz a téma is elevenembe vágott úgymond..mintha olaj lett volna a tűzre.. igaz megérdemelte de nem hittem volna magamról..

tudod amikor a sz.r is keserű..és több kérdéshez is ilyeneket írtam ámokfutást rendeztem..:DD

no azért nem húztam le durván...de én nem vagyok tahó de rengeteg a tahó itt olyan priviket kapok pffff sokszor.

egy semleges válasznál..

trolltartó...

2017. okt. 19. 13:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Mivel érdemelte ki?

Nem azt írtam, hogy "nem szabad lecseszni" senkit, ha valaki túl nagy hülyeséget ír, az lehet, hogy sokakat felhúz. Máskor normális kérdésre érkeznek normális válaszok, de èrkezik egy olyan is, mintha anonim válaszoló azt hinné, hogy úgy ismeri a kérdezõt, mint a tenyerét, s nem a kérdés témájáról ír, hanem a kérdezõ életérõl.

2017. okt. 19. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

Ezen az oldalon nem szerencsés ismerkedni egyik nem képviselőjének sem, mert, ha férfiként ismerkedsz, biztos bűn ronda az a nő/lány, és ha nőként ismerkedel vica versa.

Az ismerkedésre megvannak, az arra szakosodott oldalak, ismertetek néhányat (ezt most kihagynám)

Nem hiszem, hogy rosszindulat vezérli az illetőt, inkább a butasága, az aluliskolázottsága, a szülői háttere, és egyéb frusztrációk: magány, szexuális kiéletlenség...stb (sok unatkozó tizenéves)

De leginkább, a szövegértés hiányából fakadó belemagyarázás miatti támadókedv.

Én kifejtettem a véleményem, hogy kutyával csinálni (kutyáslány) az nem szex, a szex két ember (homo sapiens) között lehetséges.

Kaptam három privátot, hogy tévedek, rosszul tudom. Hülyékkel nem vitatkozom, és igazat adtam nekik, és annyiban maradt a dolog.

2017. okt. 19. 13:16
 14/15 anonim ***** válasza:

..igen most elolvastam újra a kérdésed..egy szokásos "szeretőm elhagyott a nejem mellett.." kínlódás volt azzal érdemelte ki.

ez mondjuk nekem is fura honnan veszi valaki...lehet valami idióta tizenéves, ad abszurdum gyerek..!? vagy beletenyereltél valamibe...esetleg pszichopata..

De hogy nem normális adott pillanatban tuti!

2017. okt. 19. 13:21
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Ezzel egyetértek, más az olyan kérdés, amibõl a kérdezõ erkölcstelensége derül ki. Pl. én sem tudnék praktikus választ adni a "Milyen gyakorisággal verjem a feleségem?" vagy "Oké ha megcsalom a párom?" féle kérdésre. Ilyen esetekbe megértem, de más esetekbe nem. Sajnos normális kérdéseknél is látok személyeskedést.
2017. okt. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!