Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Üdvözlöm a válaszadókat! Mit...

Ősz kérdése:

Üdvözlöm a válaszadókat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gyermekem felsőbe jár ,folyamatosan kisebb szünetekben piszkálják-szünetben de van ,hogy órán is-a nevét gúnyolják-volt hogy a torna zsákját dobták árokba-és egyéb csúnya szavakat szórnak rá osztálytársai.Ő egy csendes gyerek nem piszkálódik nem rossz tanuló.Osztályfönökkel többször beszéltem nem sokat ér nem hallgatnak rá meg tagadnak.

2016. márc. 10. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
vedd ki abból a suliból, engem így lettem vidám hangulatú boldog gyerekből egy depressziós lelki roncs
2016. márc. 10. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
×én így lettem
2016. márc. 10. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is meg kellene próbálni egy másik iskolába tenni - beindult egy rossz folyamat, és úgy néz ki, nem tudja a tanár sem leállítani - ekkor el kell menni -minél előbb. Így kell: A kiszemelt új iskola igazgatójához menj el (kérj egy időpontot, 1-2 füzetét vidd el, lássa hogy dolgozik, de nem ez lesz a fő) a problémával, mondd el, hogy kialakult ez a helyzet, bántják, pedig egy csendes visszahúzódó diák. Ha átveszi -és ha van hely át fogja-, akkor a régi iskola igazgatójához kell bemenni és elmondani, hogy átmegy. Ezt most, nem kell várni, ez nem lesz jobb.
2016. márc. 10. 23:17
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm-de a gyerek nem akart menni eddig aztán lassan meg ballag hová új iskolában?Menjen az aki bántalmaz-de meglátom évvégén,mrg hát milyenek az új helyen?félő az is
2016. márc. 10. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
hányadikos?
2016. márc. 10. 23:35
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Igazgató s ha nem segít közölni kell, hivatalos szervekhez fogsz fordulni. Ha így se, fordulj is.

Addig is segíts megérteni gyermekednek, ilyen ember véleményei, cselekedetei egyáltalán nem számítanak. Ne hagyd, nagy lelki sérüléseket szerezzen.

2016. márc. 11. 01:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyan ez történt, gimnázium utolsó előtti évében telt be a pohár, nem csak a lelki, de a tanulmányaim rovàsára is ment. Én is roppant félős ( az újtól ), szégyenlős diák voltam, de ez így nem mehetett tovább.

Átmentem egy másik gimnáziumba és minden megváltozott, lettek baràtaim és jeles lettem újra. A barátnőm is így járt, csak ő emiatt osztályt ismételt, de egyetemi hallgató lett és helyreállt az önbizalma is.

Jobb lesz neki, ha kiveszed! Hidd el, nem mindenhol ilyenek a diákok!

2016. márc. 11. 19:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Semmiről nem fog lemaradni! :)

2016. márc. 11. 19:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szabadítsd ki, mentsd ki onnan szerintem. Bár, ha ő nem akarja, de figy, hát lehet, hogy ott le lesz jobb, de a lehetőségét minimum meg kell hagyni, hogy lehet, hogy ott jobb lesz, mert ott ahol most van, ott nem jó. Szerintem lehet, hogy nem is nagyon tud figyelni, és folyamatosan csak görcsöl, és hát az iskolának meg elvileg a tanulás lenne a lényege, nem pedig a bántás; de lehet, hogy a bántás elviszi a tanulásról az irányt. És lehet, hogy máshol se lesz jó, de ha már ott rossz, akkor egy próbát már mindenképpen megér, mert veszíteni valója nincsen. Mert ha megint nem jó helyre kerül, nem változik semmi, viszont megvan az esély, hogy jó helyre. Tehát vagy ugyanolyan lesz vagy jobb valszeg. A rosszabb-variációban kételkednék, mert ennél sokkal rosszabb viszont nem lehet.
2016. márc. 11. 19:29
 10/14 anonim ***** válasza:
*viszont ha a gyerek nem akarja ,hogy kivedd onnan, hát akkor szívás, mert a gyereknek meg viszont szíve joga úgy dönteni, hogy az egy jó hely pl jó tanárokkal, és ő úgyis inkább marad. De én végülis nem tudom, találjátok ki, mi lenne a legjobb, szerintem beszélgess kicsit a fiaddal erről.
2016. márc. 11. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!