Ősz kérdése:
Üdvözlöm a válaszadókat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gyermekem felsőbe jár ,folyamatosan kisebb szünetekben piszkálják-szünetben de van ,hogy órán is-a nevét gúnyolják-volt hogy a torna zsákját dobták árokba-és egyéb csúnya szavakat szórnak rá osztálytársai.Ő egy csendes gyerek nem piszkálódik nem rossz tanuló.Osztályfönökkel többször beszéltem nem sokat ér nem hallgatnak rá meg tagadnak.2016. márc. 10. 22:54
12/14 anonim válasza:
Az első válaszadó vagyok. Én sem akartam sulit váltani anno, de anyukám hál' istennek nem adott sok választási lehetőséget, közölte, hogy látják ahogy kikészülök és ez így nem mehet tovább keresünk új iskolát. A mai napig áldom érte, mert így lett végzettségem és munkám. Igaz lelkileg már nem leszek 100%-on talán soha de még így is sokkal jobban jártam mint ha ott maradok. Vedd ki a suliból és írasd át egy másikba, ebben ez az egy megoldás. A "kiközösítők" nem fognak új suliba menni mert ez nekik buli, és az iskolából sem rúgják őket ki, legfeljebb a tanár beszél velük az meg annyit ér, hogy rá fél órára jót röhögnek és még jobban kikezdik.
13/14 anonim válasza:
Velem is ez volt általánosban míg egyszer úgy basztam pofán h a taknya kicsordult azóta nem baszakodik senki most is így tennék és így is fogok tenni ha lesz még ilyen.
14/14 anonim válasza:
kedves utolsó, ez addig működik míg 1-2 ember piszkálja, de ha pl egy cigánycsorda ott nem tudja mind a 8at lecsapni mert addig 3szor megölik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!