Ki az a hatvanhárom százalékos aki mindig ugyanúgy látja a dolgokat mint én?
:):
""A baj múló állapot, nem kell folyton keresni..." :).
Én.
12#
Rakd ki a neved, ugass be pár embernek és teljesül is a vágyad.
Igaz, hogy olyan kérdések lesznek, hogy "neked is beugatott ez a mocskos k_csög szemét ..... ?". De a negatív reklám is reklám.
legyen ez a kérdés mégjobban a tied 63:)
idézd légysz még pár kommentedet, ahol hasonlóan tömör és tartalmas a megoldásod
17, Igencsak meglepődtem pozitívan:).
Akkor legyen folytatás:):
"Miért van az, hogy nem tudom elfogadni, ha valaki vonzónak tart?"
Nekem ez a dal sokat segített, minden mondata fontos:
"Férfiak! Mennyire hàtràny ha egy nő szemüveges?
Semennyire: csinos tud lenni egy nő szemüvegben is."
"Mi ért van néha a villamosnak mindkét áramszedője fönt, néha pedig csak az egyik?
A Combinok 2 áramszedővel mennek eleve, a Tatra-knál leveszik az egyiket a végállomáson, fel aq másikat helyette, a régi UV-k és a TW-k eggyel mennek mindig, a CAF-ok (azt hiszem) hosszúságtól függően 1, vagy 2-vel."
"Nektek is úgy tűnik hogy gyorsan telik az idő?
Visszagondolva igen, előrefelé haladva nem."
"A legjobb barátnőm az ellenségem?
Sajnálom a történteket. Sajna ez is sokmindent mond a mai emberi hozzáálláshoz. Kérlek tanulj belőle: ne érdemes segíteni se neki, se másnak - kivéve ha életveszély van (baleset). Más megoldást is tudott volna választani a hölgyemény. Te amit tudtál megtettél, nem ezt érdemelted. Simán vedd levegőnek."
"Szerintetek van rá esély, hogy egy-két éven belül elérjük Madagaszkár életszínvonalát?
Haladunk, de nem abba az irányba, hanem másmerre. Az illetékes úgyis azt mondaná: "Az irány jó"."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!