Mikor nem mentek sehova ugyanúgy felöltöztök mintha pl városba mennétek?
Én Budán lakom.Természetesen itthon a lakásban van amikor csak egy szál rövid gatyában vagyok,vagy télen max melegítő alsó pólóval,de ha el kell mennem a közelbe,sokszor jó a melegítő is pólóval,persze divatos tiszta ruhák.
Ha messzebbre megyek pl.tömegközlekedéssel,oda már rendesebben öltözök fel.
Egyébként sokat járok munkásruhában is,ami szintén tiszta,és hozzá tiszta póló,mert szerelő vagyok,van hogy munkásruhában is felszállok a villamosra,ha el kell mennem valahová munka ügyben(kocsival nehéz parkolni).
Szóval én nem csinálok nagy ügyet a kiöltözésből,de minden ruhám teljesen tiszta.
Na meg aztán mert város egy hely,attól még mászkálnak ott olyan büdös,koszos alakok,hogy csak na,főleg Budapesten.
Itthon melegítőnadrág bő pólóval, nagy pulcsival. Nyáron egy egyszerű kényelmes rövidnadrág és póló, vagy egy agyonfoltozott kis ruha.
De ha csak a boltba megyek akkor is felveszek valami normálisabbat. A munkahelyre hasonlót, a legjobbakat pedig csak Budapestre, vagy itthon ha nagyobb rendezvényre megyek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!