Mikor nem mentek sehova ugyanúgy felöltöztök mintha pl városba mennétek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 17:45
11/14 anonim válasza:
Eszembe nincs. Felveszem a legkényelmesebb cuccaimat, néha csak egy szál pólóban meg bugyiban flangálok, néha előkerül egy melegítőnaci. Ha kimegyek, akkor viszont mindig átöltözöm.
12/14 anonim válasza:
Azért vannak kinti meg otthoni ruháim, mert a kintiek mindenféle kosszal tele lehetnek az ülésekről meg az utcáról, de a lakásban családi kosz van, ami csak a miénk.
13/14 anonim válasza:
Családi kosz, ez aranyos :D
Egyébként én próbáltam már csinosan öltözködni itthon, de egyrészt nem volt kényelmes, másrészt féltettem a drága, szép ruhákat a cicáimtól, akik előszeretettel dagasztanak tíz karommal az ölemben. Ha nagyon puccba akarom vágni magam marad az, hogy megcsinálom a rövid hajam és nem hagyom százfelé állni :)
14/14 swagolasz válasza:
Nem :D Itthon tök simán elvagyok egy boxerban is :D Multkor valami tök értelmetlen dolog miatt csöngettek be és egy csaj volt.. Gondoltam itthon vagyok és kimentem az itthoni "öltözékem", de szerintem azt hitte, hogy be akarom rángatni és hamar elment.. Ekkor zajlott le bennem, hogy a hittérítök ellen is így kéne védekeznem :D De nyilván ha megyek valahová normálisan felöltözök :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!