Ti akkor is ugyanúgy felöltöztök reggel mikor nem mentek úgy konkrétan sehová? Farmer stb vagy olyankor nem nagyon öltözködtök?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 13:44
1/16 anonim válasza:
Én ha nem megyek sehová mindig kényelmeset veszek fel,ha meg még is elkell menni valahová akkor farmert
2/16 anonim válasza:
minek öltözzek. boxerbe rohangászok otthon.
3/16 anonim válasza:
boxer elég, kivéve ha hideg van
4/16 anonim válasza:
Így nyáron elchillelek pizsamában, télen mindig melegítőbe öltözök ébredés után, mert nagyon fázós vagyok.
5/16 anonim válasza:
Én fel szoktam öltözni, nem szeretek pizsamában maradni. Nyáron csak egy boxer+póló van rajtam, amúgy általában melegítő, és ha hidegebb van, akkor pulcsit is veszek fel.
6/16 anonim válasza:
Itthonra farmert? Isten őrizz! Kényelmesbe öltözöm. Melegben egy lenge ruha, vagy pamut póló, rövidgatya. Van, hogy felveszek egy jó nagy pólót. Ha csengetnek, akkor felkapom a nyári ruhát.
Szerintem senki nem öltözik otthonra utcai ruhába. :)
7/16 anonim válasza:
Nálam az a szokás hogy itthon az van rajtam amibe már utcára nem mennék, de kidobni még korai, egy-két festék folt, kihasadt varrás, kinyúlt póló stb.
Utána ezek mennek géprongynak a garázsba, ott felhasználom olajjal és kosszal járó szerelésnél.
8/16 anonim válasza:
Otthoni cucc, de amikor semmi dolgom, akkor van, hogy még délután is pizsamában ténfergek :D
9/16 Metionin válasza:
Nem, otthoni kényelmes póló és rövidgatya (hidegebb időben cicanadrág) van rajtam. Ha hazaérek is átveszem a farmert, bár ilyenkor az utcai póló maradni szokott.
10/16 Miss Endzsi válasza:
Nyáron fehérnemű kombó van. Hidegebb időben sem veszem fel a kinti ruháimat, leginkább cicanadrág van olyankor, vagy szép melegítő valamilyen normális pólóval.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!