Ti akkor is ugyanúgy felöltöztök reggel mikor nem mentek úgy konkrétan sehová? Farmer stb vagy olyankor nem nagyon öltözködtök?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 13:44
11/16 anonim válasza:
Otthoni "játszós" ruhát szoktam felvenni.
12/16 anonim válasza:
Itthon jászósban vagyok. Nyáron pamut rövidnaci + bikinifelső vagy ujjatlan póló. Télen melegítő. A lényeg a kényelem.
Ha pl leugrok a boltba, átöltözöm és ha hazaértem, vissza.
Nálunk cica is, kutya is van. Szépen is néznék ki vedlési szezonban, ha utcai ruhában lennék itthon :)
13/16 anonim válasza:
Attól függ, mihez van kedvem, volt már olyan, hogy egész nap pizsamában maradtam.
14/16 anonim válasza:
Csak akkor vagyok képes farmert felvenni, ha tudom, hogy mennem kell valahova. Pl. ha 10-re megyek, és már 7-kor fent vagyok, inkább felveszek egy melegítőt/cicanadrágot (télen pulcsit is), minthogy farmer legyen rajtam otthon is. Úgy egész más, ha korán kell mennem valahova, de ha nem kell egész nap, rá sem nézek a farmerre.
16/16 anonim válasza:
Mindig egy szál bugyiban vagyok itthon. Csak főzéshez szoktam felvenni valamit, amiért nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!