Történt már veletek olyan, hogy mikor lenyaltátok a kést, akkor megvágtátok a nyelvetek? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
Folyton azzal riogatnak,hogy ha kell,ott az ujjam is,azzal lekanyarítom a sütemény töltelékét,ugyanott vagyok,miért nyalom le,könnyen megsérthetem a nyelvem? Az egyáltalán nem érdekli őket,hogy a kés lapjával csinálom csak ezt néha.
Szóval a kérdésem,hogy előfordult-e már veletek ilyen vagy hasonló jellegű baleset? Mesélnétek róla esetleg?
2018. aug. 14. 20:16
11/14 Metionin válasza:
Mindig lenyalom de még sohasem vágtam el a nyelvem.
12/14 anonim válasza:
Nalunk anyam szokta ezt csinalni, de tudtommal meg őt sem erte soha baleset. Ennek ellenere, en nem "szoktam rá" erre. Barmennyire is kicsi az esélye, minek kockáztatni?
13/14 anonim válasza:
Még soha nem vágtam meg, eleve nem az éles késekkel szoktam a krémes dolgolat valamire kenni, amivel a húst vágom azt meg nem fogom nyalogatni.
14/14 A kérdező kommentje:
#13 Persze hátén sem a húsos kést nyalogatom... :D
2018. aug. 15. 13:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!