Miért van ekkora igény nőkre?
Mindenhol nőt akarnak. Ma láttam ezt a hirdetést:
"Egyetemközeli szoba!
Budapesti, egyetemközeli luxuslakásban szobát biztosítok független, egyetemista lány számára!
Ha szeretnél felköltözni de nem tudod vállalni az ezzel járó anyagi terheket keress nyugodtan!"
De ha pultost keresnek kínai étterembe, ott is kikötik, hogy nőnek kell lenned. A férfiakat csak a három műszakos betanított munkákra várják, amik tönkreteszik az egészséget. Könyvelőknél is ez a helyzet. Sok munkáltató kiköti, hogy neki bizony nő kell, mert a nők precízek és szorgalmasak, a férfiak pedig trehányak és lusták. De ha lakáskiadásról van szó, akkor is nőket várnak, ha mégcsak megdugni sem akarják őket, mert azt hiszik, hogy rendben tartják a lakást. Ha szexpartnert keresel, nőként azonnal találhatsz egész jó fogásokat is, férfiként egy alsó kategóriást sem lehet könnyen kifogni. Nők, nők és nők. A férfiakat érő diszkrimináció egyre szörnyűbb méreteket ölt.
Egyrészt, de igen, meg akarják dugni őket, másrészt meg egy csinos eladó/pultos stb sokkal inkább tud manipulálni egy férfit és eladni plusz dolgot neki, mint fordítva.
Egyébként meg képezd magad és nem kell sírnod, hogy rossz munkát kapsz csak.
Egy csomó helyre meg kifejezetten férfiakat keresnek, most attól, hogy egy-két dolgot felemlegettél, ahol éppen nők kellenek, még nem lehet kijelenteni, hogy negatív diszkrimináció éri a férfiakat.
Egyetemi albérletet pedig én is lányoknak adnék ki (bele is írnám, hogy kifejezetten lányoknak), mert nagy átlagban tényleg igényesebbek, rendet tartanak. A fiúk sokkal őrültebbek, több marhaságot csinálnak, ha isznak, ez saját tapasztalat. Nem lenne kedvem betört tükrökhöz és széthányt falakhoz.
Lakást illetően egy lányról valóban előbb feltételezik,hogy rendes. Benne van,hogyha a lakás kiadója férfi,akkor akár ismerkedni is akar,de a leggyakoribb eset az az,amikor egy lány a kiadó és lány szobatársat keres. (Mindenki érti miért)
A pultos/eladó pozíciók a női szépséggel és bájjal jobban fellendülnek. Dolgokat könnyebb eladni/rábeszélni ha egy szép nő teszi azt. Egy férfinál bejön,mert a lány szép,egy nőnél meg azért,mert előbb bízik meg benne általánosságban.
A szexpartnerkeresés meg nem egy egetrengető probléma. Ha te ezt megkülönböztetésnek érzed,a világ fájdalma lehet rajtad! Szörnyen sajnállak :D
Kérdező, nekem úgy tűnik mintha picit nő gyűlölő lennél, vagy legalabbis irigykedsz rájuk. Valamit kezdj magaddal, mert ezzel a mentalitással SOHA nem lesz nőd.
24F
Ahogy első mondja,állj neki tanulni,kèpezd magad,nekem kivàló munkáim vannak,soha nem èreztem,hogy bàrmi diszkriminàció lenne.
De manapsàg egyre inkàbb a nők èpítenek karriert.
Engem csak az érdekelne, hogy ezt jogilag is megtehetik?
"Budapesti, egyetemközeli luxuslakásban szobát biztosítok független, egyetemista lány számára!"
Ez nem ütközik törvénybe? Nem büntetendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!