Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg ekkora igény van a...

Tényleg ekkora igény van a balesetek látványára?

Figyelt kérdés

A híradókban szinte elélveznek a műsorvezetők, ha egy balesetről szóló riport következik, részletesen elmondják, hogy "felrobbant, árokba borult, végzetes tragédia történt" stb.. És ez megy akár 10x is egy adásban. Az emberek (már akik még néznek tévét) tényleg erre kíváncsiak? Annyira, hogy még a neten is megnézik bővebben, részletesen?

Érdekelne, hogy tényleg ennyire érdekes egy összetört autó látványa? És mennyiben érint pl. egy győri embert egy Szolnokon történt baleset?

2018. aug. 9. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
igen, nálam nagy igény van rá, sajnos sokszor nem számolnak be kellő pontossággal, pl pontosan mikor történt, hány évesek az áldozatok, ebben javulást várok el, akit nem érdekel az meg ne nézze
2018. aug. 9. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ezért teszik ezt, hogy kevesebb legyen a baleset. Elrettentés miatt.
2018. aug. 11. 13:08
 3/4 anonim válasza:
Az emberek, főleg a magyar idősebb korosztály számára szinte létszükség, hogy lássák, hogy milyen rossz másoknak. A tv meg maximálisan kiszolgálja az igényiket. Én 5-6 éve nem is nézek tv-t...többek közt emiatt.
2018. szept. 4. 02:16
 4/4 A kérdező kommentje:

3: Megértelek, én is leszoktam a tévéről. 1-2 havonta bekapcsolom és megnézem, változott-e valami, va-e olyan, amit kihagyok, de mindig belátom, semmi olyan nincs benne, amiért kár lenne, hogy nem nézem.

Maradok az Internet-nél. :o)

2018. szept. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!