Magyarországon miért Győzikére van igény a TV-ben?
Szerintem ez egyszerű pszichológia. Az emberek azért, hogy többnek, jobbnak érezzék magukat, az életüket jobbnak lássák, ehhez kellenek ezek az taj paraszt cig*ny*ok, mint a gáspár família, akik a legeslegalja mindennek. Akik üvöltöznek, semmihez nem értenek, bíróság által kimondottan bűncselekményből származik a vagyonuk egy része, akik külföldön sem tudnak viselkedni, akik realitásérzéke messze elrugaszkodott a normálistól, szóval ezek az ostoba, emberek vannak bedobva gumicsontnak az embereknek.
A nézettségi adatokat régóta lehet tudni hogy hamisítják, tehát arra ne adj. De ilyen mértékben nem tudják hamisítani, szóval inkább amit felvetettem, lehet én szerintem az oka.
Gondolom az nyilvánvaló, hogy nem azért nézik, mert tehetséges, mert tisztességes, mert jó hangja van, mert értene bármihez. Ez egy utolsó, lusta, semmihez sem értő, buta cigán*kölök. Semmi több. Azt mondják az interneten, - nem tudom igaz-e - nagyanyja a környékbeli buta emberektől begyűjtötte a kárpótlási jegyeket, földeket abból csináltak nagy vagyont.
Na azért nem kell a magas lóról beszélni.
Én el tudom képzelni, hogy valaki hazamegy fáradtan az egész napos fizikai munka után, leheveredik a tévé elé és nem mélyenszántó beszélgetős műsorokra meg természetfilmekre kíváncsi, hanem nézi pl. Győzike majomkodásait. Arra jó, hogy teljesen kikapcsolj.
Persze mindenkinek más a pihentető.
Népbutítás? Ugyan már. Azért mert valaki megnéz egy ilyen műsort, attól még hülyébb nem lesz. Akkor, ha folyamatosan ilyeneket néz és mellette nem csinál mást, nem olvas, művelődik, okosodik, akkor már inkább.
Hozzátenném, hogy hébe-hóba, mikor fáradt vagyok kb. mindenhez van hogy bekapcsolom a tévét és én is megnézek egy ilyen "népbutító" műsorból egy-egy részt. Nem érzem magam emiatt se hülyébbnek, se alsóbbrendűnek.
Amúgy az, hogy egész nap az interneten lógsz és nem csinálsz SEMMIT...az jobb? Órák elmennek azzal, hogy csak kattintgatsz jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!