Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elkerülni a...

Hogyan lehet elkerülni a lúzer szobatársakat, akik még inni sem járnak egyetem mellett hétvégente?

Figyelt kérdés
Komolyan, a 3. tag olyan kis gyökér volt, nem csoda, hogy beszóltak neki jópáran.
2018. júl. 5. 22:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahova jártam főiskolára (BGF-KVIK) ott ez a mentalitás kb. az első év végéig volt mert addigra lemorzsolodtak azok akik csak pialni akartak de tanulni nem. Mindig is röhögtem ezeken a birkákon hogy ivászaton kívül mást nem tudnak elképzelni.

Egyébként egyetem/fősulin én is elvartam volna hogy ez a proli mentalitás eltunik, de nem megmaradt.

2018. júl. 6. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretném tudni, hogy a hozzád hasonlókat hogyan lehet elkerülni.
2018. júl. 6. 23:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,adom.
2018. júl. 6. 23:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
nálunk senki nem piszkál senkit ha valaki nem szeret inni (megjegyzem én igen de van egy nagyon jó barátnőm aki egyáltalán nem de elfogadjuk ilyennek) nem is értem máshol miért van ez (BME-ÉPK)
2018. júl. 7. 00:01
 15/20 anonim válasza:
100%
Én ELTE-TTK-ra jártam. Mikor odakerültem, akkor én is azt hittem, hogy micsoda magasztos szellemi közeg fogad majd, de kifejezetten destruktív volt egyes "hallgatók" viselkedése. Tényleg azt várná az ember, hogy egy EGYETEMEN -a lehető legmagasabb oktatási forma- nincs ez a sörszagú proliskodás, hogy lúzer, aki nem iszik stb.
2018. júl. 7. 15:15
 16/20 anonim válasza:
100%

Ja lemaradt...

# 10/15

Ez teljesen igaz, hozzám is rendszeresen jártak kuncsorogni jegyzetekért... XD

Amúgy az is igaz, hogy lemorzsolódnak, de ez sok hülye a tanárokat és a társaikat is szarrá frusztrálják a degenerált viselkedésükkel, ami finoman szólva nem tesz jót az oktatás színvonalának.

2018. júl. 7. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy az is igaz, hogy lemorzsolódnak, de ez sok hülye a tanárokat és a társaikat is szarrá frusztrálják a degenerált viselkedésükkel, ami finoman szólva nem tesz jót az oktatás színvonalának."

Ilyenkor ráadásul felmerül bennem a kérdés, hogy ezek eddig hol nevelkedtek, hogy 19-21 évesen sem képesek csendben maradni 90 percet? Ennyi idősen már bőven elvárható ez. Elhiszem hogy vannak unalmas órák, amiket muszáj felvenni, de ettől én nem pofáztam végig az órákat soha. Ellenben folyton voltak olyanok, akiknek be nem állt a szájuk.

2018. júl. 7. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a hátsó sorokban ülők olyan csendben kártyáznának, ahogy a középső sorokban ülők alszanak, akkor az első sorokban ülők tudnának figyelni." ~ Egy professzor a BME-n
2018. júl. 7. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#17: Egyetértek, nagyon gáz, amikor a tanárnak félbe kell szakítania az előadást és fegyelmeznie kell, egyetemen. Akkor már inkább ne járjon be előadásra, ha úgyse figyel, csak végigpofázza. Ha meg kötelező, akkor kibírja azt a másfél órát.
2018. júl. 7. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2021. aug. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!