Hogyan lehet elkerülni a lúzer szobatársakat, akik még inni sem járnak egyetem mellett hétvégente?
Figyelt kérdés
Komolyan, a 3. tag olyan kis gyökér volt, nem csoda, hogy beszóltak neki jópáran.2018. júl. 5. 22:26
1/20 anonim válasza:
Azt hittem legalább az egyetemen megszűnik ez a lumpenproletár mentalitás
2/20 anonim válasza:
Gondolom fizetősre jársz,ők meg nem.
3/20 anonim válasza:
Van akinek az ivás nem dicsőség.
4/20 anonim válasza:
"Azt hittem legalább az egyetemen megszűnik ez a lumpenproletár mentalitás"
Én is. Aztán mikor odakerültem rájöttem hogy itt még nagyobb idióták az emberek.
5/20 anonim válasza:
Nem az a gyökér, aki nem iszik...
6/20 anonim válasza:
4, Jézus... Én most érettségiztem, eléggé eltántoritotok attól, hogy menjek...
7/20 anonim válasza:
Én már rengetegszer leírtam itt, hogy az egyetem hülyékkel van tele, de mindig lepontoznak. Pedig látszik, hogy igazam van...
8/20 anonim válasza:
Én azért nem mentem pl. mert csak haverokkal iszok, akkor mi van? Nem tudok ellazulni, meg nem is akarok idegenek társaságában, hétvégére meg nem is maradtam bent, hülye lettem volna.
9/20 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele? Amíg a te éledeted nem hátráltatja, nincs joga nem inni?
10/20 anonim válasza:
az, hogy lúzer e az majd évek múlva derül ki
mondjuk bírom az ilyen-olyan lúzer dumákat, de amikor segítség kell akkor meg hozzájuk fordultok :D kik is a lúzerek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!