Megengedheted a luxust, hogy kedves vagy?
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 07:25
1/12 anonim válasza:
Meg. Pláne hogy ugyanazt kapom vissza.
2/12 anonim válasza:
Megengedni megengedhetem, de nem teszem.
Max csak nagyon közeli barátokkal, mással nem.
3/12 A kérdező kommentje:
nekem is belefér a keretbe
2018. jún. 21. 07:36
4/12 anonim válasza:
Ez szerintem nem luxus, hanem alapvetö viselkedési mód! EZ eddig mindig pozitív eredményre vezetett.
5/12 anonim válasza:
Családtagokkal, barátokkal alap. Idegenekkel semlegesen, de normálisan viselkedem. A bunkóparasztokat meg aprítom, mint a répát. Mármint verbálisan.
6/12 anonim válasza:
igen és rájöttem, hogy van akivel nem éri meg, viszont alapból kedvesen állok mindenkihez
az Szeretet, mint életforma című könyvben olvastam nagyon jó megoldásokat arra, hogy hogyan formáljam a környezetemet úgy, hogy kedvesebbek, pozitívabbak, szeretet teljesebbek legyenek, szerencsére könnyebb volt, mint gondoltam
megéri kedvesnek lenni, de csak egy bizonyos fokig és aki nem érdemli meg, azzal nem kell kedvesnek lenni
7/12 anonim válasza:
Igen, próbálok mindenkivel az lenni
8/12 anonim válasza:
A legtöbb emberrel kedves vagyok.
9/12 anonim válasza:
Próbálok az lenni, de a legtöbb ember nem érdemli meg
10/12 anonim válasza:
Általában igen, de vannak helyzetek, amikor muszáj ezt szüneteltetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!