Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi idős korotokra engedhet...

Mennyi idős korotokra engedhettetek meg egy kis luxust?

Figyelt kérdés

Drágább éttermek, ruhák, lakberendezési holmi, minőségi borok, ilyesmi.

Amikor már volt szép lakásotok, stabil állásotok.

Mikor jött el ez a pont?

2018. márc. 4. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
27 eves koromban, most 30 vagyok, es no :)
2018. márc. 4. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

A drágább cuccok vagy bármi vásárlására 18 évesen mert komoly ösztöndíjat kaptam a suliban. Általában jól el is szórtam, nem tudtam bánni vele. Havi 45ezer ft szóval nem egy nagy összeg de előtte semmit nem kaptam és élveztem hogy megkaphatok olyan dolgokat amiket előtte nem.

Saját autóm 22 saját házam 23 évesen lett. Vállalkozó vagyok, végülis stabil állás mert nincs aki kirughatna de kockázatos is mert minden felelősség az enyém

2018. márc. 4. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
21 evesen megteremtettem magamnak mindent. Ugyertem hogy boven atlag feletti eletet elek azota is pedig mar nem csinalok semmit. 25 eves koromra kiepitettem egy 6 szamjegyu passziv bevetelt es ennyi.
2018. márc. 4. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
26-27 évesen
2018. márc. 4. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
24-29 között, míg külföldön dolgoztam, de most újra megy a spórolás, mióta vissza jöttem Magyarországra. Lakás nincs, túlélő üzemmódban élek.
2018. márc. 4. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mostanra, 42/F vagyok, csak engem nem érdekel a minőségi bor, meg a ruhák. Nekem az a luxus, hogy egyáltalán nem kell dolgoznom már, és a hobbimnak élhetek.
2018. márc. 4. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
60 vagyok, de még nem értem el.
2018. márc. 4. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:

"21 evesen megteremtettem magamnak mindent. Ugyertem hogy boven atlag feletti eletet elek azota is pedig mar nem csinalok semmit. 25 eves koromra kiepitettem egy 6 szamjegyu passziv bevetelt es ennyi."

Mekkora kamu vagy! Ha tényleg így élnél, nem gyakoriznál.

2018. márc. 4. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
30 körül ,sok utazás ,végre saját ház öneröből, étterem akár hetente bár ez nem mindenkinek luxus.
2018. márc. 4. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt a frusztrált nyomorékot is megnézném aki lepontozott mert fáj neki, hogy nekem előbb bejött az élet mint neki. Szar lehet 45 évesen az anyáddal élni és dögleni
2018. márc. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!