Van még olyan, akit nem érdekel a karrier és prioritásilag akármennyit is kell dolgozni, sosem elsődleges neki az, hogy ő milyen szerepet tölt be a társadalomban?
Valamikor engem se érdekelt a karrier. Sok jó lehetőséget kihagytam, átengedtem a helyem másnak, mert engem se érdekelt a több pénz, a magasabb életszínvonal, de így 50 évesen már nagyon bánom.
Nálad is elmúlik ez egyszer, lesznek vágyaid, és nagyon bánni fogod, hogy csak vegetáltál évekig.
Édesem, a legnagyobb proli te vagy, aki próbálsz okosnak tűnni, de vannak bajok az irányítóközpontban...
Prioritásilag dolgozni??? He???
ÉRTENEK?
Nem kell diploma, elég egy víz-gázszerelői szakmát nézni, ahol kétévenként kötelező továbbképzés van, és aki nem teljesíti, az nem kap engedélyt.
Apám nem "ért" a szakmájához, hanem rohadt sokat tanul, hogy versenyképes maradjon. Ő - veled ellentétben - NEM proli.
Te meg vered a nyálad a kecsöpgyárra, ahová tényleg "elég csak" minimális betanulás, és kész.
A rajzolás meg szép-szép, hogy szereted, de nem kell vele felvágni, NEM te vagy az egyetlen "művészlélek".
Én pl. novellákat írok, meg fanficeket, de ezt a melóhelyen nem tudják, mert minek mondjam, nem akarok dicsekedni, meg felvágni a HOBBIMMAL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!