Karrier és gyerek?
A tanulás, önfejlesztés szerintem gyerek mellett is megoldható, ha nagyon akarja az ember. Természetesen kell hozzá egy megfelelő partner, aki segít ebben, vagy nagyszülők akik tudnak vigyázni a gyerekre ha szükséges, persze ha ők maguktól is szeretnének. (Mert ha nem, abból viták, feszültség lehet, legyen az férj, vagy nagyszülők.)
Én ismerek nem egy olyan nőt, aki most is éppen levelező szakképzésen vesz részt, és hamarosan diplomája lesz, pedig 2 gyereke van és mellette 8 órában dolgozik minden nap. Tény, hogy baromira nehéz neki, és nagyon becsülöm, mert bizony ő képes egy hosszú fárasztó munkanap után, miután elrendezte a gyerekeket, különórákat, este 10-11kor is leülni tanulni, hogy ne maradjon le, és be tudja fejezni az egyetemet. Ehhez rengeteg kitartás kell és motiváció, ami szerintem nem mindenkiben van meg. Ezt te tudhatod, ismerve magadat,hogy mennyire lennél képes áldozatokat hozni, illetve a partnered mennyire tudna támogatni téged, esetleg lenne-e más megoldás ami a segítségedre lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!