Mit választanátok? Melyik az elsődlegesebb?
Figyelt kérdés
Gazdag életet ahol a karrier az első vagy egyszerű életet családdal gyerekekkel?2015. szept. 14. 23:06
1/28 anonim válasza:
Talán egyiket sem, de majd ahogy alakul. De a kettő ötvözete is szimpatikus lehet sokaknak, van középút is. S kinek mi az egyszerű élet...
2/28 anonim válasza:
S nem szoktam nyelvtannáciskodni, de olyan, hogy elsődlegesebb nincs. Melyik a fontosabb vagy melyik az elsődleges, de hogy melyik a jobban első... Az fura.
3/28 anonim válasza:
Az elsőt, mert amúgy sem szeretnék gyereket. Hiányzik belőlem az anya gén, férjet vagy legalábbis komoly párt szeretnék, de ez összeegyeztethető a karrierrel is. (bár szerintem a gyerek is, de nem ez volt a kérdés).
8/28 anonim válasza:
Az a gond, hogy a legtöbb ember nem tudja, mit jelent a "karrier"! Mögé raknak értelmetlen tartalmat, pedig, csak életpályát jelent. Az egész élet egy PÁLYA. Azt kellene emberséggel, tisztességgel élni mindenkinek, nem pedig a "kivagyisággal" "majomkodni" egy életen át!
A család fontos lehetne, ha nem ilyen embertelen körülmények lennének! Szenvedésre ítélni egy pici élőlényt? Ezen aztán lehet gondolkodni, már aki tud...
10/28 anonim válasza:
# 8, a harmadik vagyok. ne haragudj, de akik gyereket vállalnak azok miért ítélik szenvedésre a gyereket? lehet, hogy te nem vagy jó körülmények között, de sokan igen, csak épp nem azt nyomja a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!