Mit választanátok? Melyik az elsődlegesebb?
gazdag, de egyszerű élet, karrier + család
most az első úton járok, de ettől függetlenül akarok családot...
A karrier miatt elég sok pénzem lesz, viszont nem akarom 2 kézzel szórni, persze veszek pár drágább dolgot, de nem havonta felvágásból minden szutykot...
Tehát nem havonta új telefon meg kocsi mint sokaknál, hanem mondjuk 4-5 évente, vagy szükség esetén...
Munka mellett a családdal is szeretnék foglalkozni és nem luxusban pezsgő, kaviár minden nap...simán jó a zsíros kenyér hagymával, pirítós, bundás kenyér...
Régen egy szobás lakásban laktunk, most meg luxus körülmények között, viszont a pénz nem tudja visszaadni azt amit elvett...teljesen más a hangulata egy szobában 6-an családiasan, persze néha vitatkozva valami hülyeségen, mert gyerekek voltunk...aztán jöttek a falak amik elválasztottak...mind2 színvonalnak meg vannak az előnyei és hátrányai...nekem sokkal jobban ízlett a vajas kenyér gyerek koromban mint most mondjuk a hamburger vacsorára...
Én ötvözni akarom a kettőt, ahogy én megfelelőnek látom...
22F
Különc vagyok, egyiket sem.
Nem igénylem különösebben a gazdagságot, a karrier nem sokat jelent.
Egy nyugis, biztos állást szeretnék a mostani zűrzavar helyett, amiből meg tudunk élni, nem kell szűkölködnünk.
Viszont mi gyereket sem akarunk.
Egy egyszerű, békés, nyugis élet a férjemmel, a családdal. Bőven megelégszek ennyivel.
Második!
Szüleimnek az első van, bár lettem én. De nem látom őket boldognak. A legnagyobb örömük, hogy tudnak új ezt-azt venni.... Tényleg ennyi a legnagyobb boldogság az életben?
Én nem akarnám magányosnak érezni magam. Tökéletes lenne valami olyan munka ami egyszerű, kényelmesen megélünk belőle, nem éhezünk, de nem is kell túl sok pénz, és egy egyszerű életet élnék a párommal. (Gyerekben még nem gondolkozom, majd talán egyszer)
És a kérdező?
Vajon mi oka lehet, hogy valaki ilyen kérdést tesz föl?
Gondolom, hogy egyik sem jött be, ugye?
Szerintem mindenki -utólag- azt választaná, ami nem volt neki addig. Ilyenek vagyunk.
Gazdag életet karrierrel nem nagyon lehet élni, legfeljebb stresszben gazdagot. De van, aki azt szereti.
Egyszerű életet is lehet élni család-gyerek nélkül is, sőt.
Családdal, gyerekkel az élet soha nem egyszerű, mindig vannak kihívások, amik bonyolítják.
A család, a gyerekek, az emberi kapcsolatok szerintem többet adnak, utólag az emlékek mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!