Szülők, ti melyik lehetőséget választanátok?
Figyelt kérdés
Gyereketek autóbalesetet szenvedett, hónapok óta kómában fekszik, nincs túl sok esély rá, hogy felébredjen magától. Az egyik orvos felajánl egy lehetőséget, miszerint megműtené a gyereket. Maga a műtét kockázatos, nem rutinműtét lenne de ha sikerrel jár, felébredne. Ha viszont nem, meghalna.
Bocsánat a morbid kérdésért. Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, csak egy filmben láttam.
2011. jún. 7. 15:41
1/6 anonim válasza:
Beleegyeznék a műtétbe! Kockázatos, mert örökre elveszíthetem a gyerekem.
Viszont a kóma is tarthat évekig, évtizedekig.
Bíznék az orvosban, a szerencsében és istenben.
4/6 anonim válasza:
Nagyon egyértelmű a válasz. Sokkal nehezebb lenne úgy, ha az lenne a két lehetőség, hogy műtét(ami vagy sikerül, vagy belehal), vagy kóma, amiből vagy felébred egyszer, vagy soha(de nem hal meg, elél akár 100 évig is).
5/6 anonim válasza:
inkább a műtét, minthogy megvárjam míg felteszik a kérdést, hogy lekapcsolhatják-e a gépekről mert már nincs remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!