Mit kéne még tennem érte? 2 hónappal fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
Én most múltam 21 lány vagyok ő fiú kb 4 éve beleszerettem úgymond halálosan.Egyszerűen nem válaszol az üzeneteimre szerelmes versek tucatjait írtam neki egykor tudom ciki lány létemre de lépnem kellett.mit tegyek ,hogy végre kettesben beszélgethessünk az kizárt,hogy erre kérjem üzenetben :( ő most fogja befejezni a sulit de tényleg úgy érzem nem tudok nélküle létezni ha csak meglátom minden bánatom feledésbe merül.Csak vele tudom elképzelni egyébként nagyon ritkán látom de ha látom egyből írnom kell neki :( oda menni nem merek! mit csináljak?2018. máj. 7. 22:34
12/23 anonim válasza:
"Egyszerűen nem válaszol az üzeneteimre szerelmes versek tucatjait írtam neki egykor tudom ciki lány létemre de lépnem kellett." Hát ez. :D
Meg az is, hogy 5-6 éve nem tudsz leszállni róla.
13/23 anonim válasza:
Fordított esetben már menne a feljelentés zaklatásért.
14/23 A kérdező kommentje:
De semmi rosszat nem írok neki és nagyon ritkán
2018. máj. 8. 18:28
15/23 anonim válasza:
Látom nem fogod fel...nem kér belőled, ne írj neki se verseket se semmit mert gáz és félelmetes, mint valami megszállott pszichopata. De tuti van valami dilid, menj pszichológushoz. Ha férfi lennél már évekkel ezelőtt bírósági ügy lett volna ebből..érdekes.
16/23 A kérdező kommentje:
ismeretlenül nem kéne diagnosztizálni.Ha ti ezeket gondoljátok lehet ő is :( pedig normális lány vagyok.
2018. máj. 8. 19:02
17/23 anonim válasza:
Nem diagnosztizáltak, csak válaszoltak a feltett kérdésre...Különben, tényleg gáz, amit csinálsz. Nem kellesz neki!!!!!
18/23 A kérdező kommentje:
Ezt edig is tudtam,hogy nem kellek neki igazából csak az kéne,hogy a szemembe mondja.mert így...
2018. máj. 8. 19:15
19/23 anonim válasza:
Már meg ne haragudj de egy több mint 4 éve történt dologra én se magyarázkodnék. Nem is vert át téged csak nem kellesz neki és kész. Én se mondanám a szemedbe mert félnék hogy megkéselsz vagy mit tudom én. Persze te nem vagy olyan...de nem tudhatod amíg ki nem derül. És én is szeretnék a lehető legmesszebb lenni tőled akkor
20/23 A kérdező kommentje:
a légynek sem ártanék .
2018. máj. 8. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!