Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Claire Emma kérdése:
Egy 4 hónappal fiatalabb fiúba vagyok szerelmes és ő is kedvel. Mit tegyek? 13L
Figyelt kérdés
Első osztályban bevalta hogy szeret,de most fordult a kocka. Padtársak is vagyunk.2017. márc. 26. 21:04
1/6 anonim válasza:
"Fordult a kocka" - ezek szerint ő már nem érez így?
2/6 anonim válasza:
Tonari no seki kun
Ebből ennyi jutott eszembe rögtön, ehh milyen jó kis rövid mű volt az :D
háT HA szimpatikus akkor kezdeményezz nála.
3/6 anonim válasza:
2.: Ha ez a fiú is olyan lenne mint Seki-kun, akkor a kédező biztos, hogy nem unatkozna mellette. XD
4/6 anonim válasza:
Ezt úgy irod mintha baj lenne, hogy 4hónappal fiatalabb. Nem az. De makd megérted. Engem régebben zavart, ha ol egy srác alacsonyabb volt, de mostmár leszarom.
Tudod... fekve nem látszik
5/6 anonim válasza:
Nagynéném és a férje között 1.5 év a különbség. A nagynéném javára. 15 éve házasok, 2 gyerekük van.
Semmi nincs akkor, ha a fiú a fiatalabb...
6/6 anonim válasza:
Elnézést. A szerelem egy csodás dolog.
De mikor én voltam 13 akkor még a játék automal voltam elfoglalva. Nem is ez a lényeg. Ilyen idősen ne félj mert nagyon kicsi rá az esély, hogy ö lesz a férjed. Nem kell túl gondolni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!