Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fánki *-* kérdése:
Szerelmes vagyok egy fiuba de 4 évvel fiatalabb nálam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neki is tetszek de tul fiatal. Hülyék kíméljenek!2015. aug. 11. 22:25
2/10 anonim válasza:
hány éves vagy te és ő? Nagyon számit Ha ő 12 te meg 16 sok, ha te 24 és ő 20 akkor semmi
3/10 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
mert mondjuk ha 20 és 16 az oké , mondjuk
ha 22 és 18 az oké
4/10 anonim válasza:
Hát, az a baj 16 - 20 éves, akkor a lány hamarabb fog dolgozni jóval mint a fiú, nekem ez rosszul esne.
5/10 anonim válasza:
"nekem ez rosszul esne."-FATAL IDIOT
6/10 theazombiee válasza:
Ne járj vele, semmiképpen se. Felejtsd el. Éretlen hozzád. A négy év lefelé így sok, ha ő lenne az idősebb tökéletes lenne.
8/10 anonim válasza:
Mar meg is valaszoltad magadnak. "Tul fiatal".Szerintem hanyagold a temat...
9/10 anonim válasza:
Attól függ. 28-24 vagy ilyesmi nem gáz, de mondok én valamit. Ha ANNYIRA tetszetek egymasnak akkor legalább próbáljátok meg! Mit veszíthettek? Aztán ha nem jön össze akkor nem jön össze. Kész. Ennyi.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. aug. 12. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!