Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok van egy 15 éves szinte csak pár hónappal fiatalabb barátnőm, a probléma az hogy az anyukája még nem tudott egy baratjarol sem (1 volt ami szamit). Hogyan mondjuk el neki a dolgot hogy megengedje hogy egyutt legyunk?
Nem ez rank nem jellemzo..
Csak a lany anyja inkabb a regiesebb kapcsolatokban hisz Pl a szuzeseg elvesztese csak ha mar ferjhez ment meg ilyenek.. Nagyon szigoru vele ebben a temaban, sokkal szigorubb mint az atlag.
Az anyja
a) nagyon vallásos
b) prűd
c) az ő szüzességét senki nem is akarta elvenni mielőtt férjhez ment :'DDD
Egyébként voltam hasonló helyzetben, az őszinteség a legegyenesebb út. Elmondtuk neki kerek-perec, és rövidesen belenyugodott. Ez természetesen nem kúrást jelent orrba-szájba, de legalább haladás.
utolso! igen az elso a jo tipped vallasos :D
amugy nem a kurasra akarok kijukadni vele csak hogy hagy legyunk egyutt a tobbit nem lesz nehesz elernem
Öhm...16 éves létedre nem fogalmazol valami szépen...
Hát, én úgy mondtam el, hogy anya van egy fiú, stb. Azóta megbékéltek nagyjából vele:) Nem hinném, hogy annyira le tudná fogni, hogy a boldogságát nem engedné meg! Szóval hajrá!:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!