Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyeseknek itt ezen az oldalon...

Egyeseknek itt ezen az oldalon tényleg az a mániájuk hogy megjegyezzék a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Kiírok egy kérdést erre megkapom, hogy azt a kérdést már kiírtam holott nem is én írtam ki amit belinkelnek, mint korábbi kérdést.
2018. máj. 7. 12:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
79%
Utolsó te valami fogyatékos lehetsz. Amit a kérdező belinkelt abból meg nem lehet bebizonyítani hogy ő írta ki mindkét kérdést. Egyeseket irigylek hogy ez a legnagyobb bajuk az életben.
2018. máj. 7. 15:45
 12/15 anonim válasza:

Ó velem is ugyanazt csinálják. Egyébként tényleg nemte vagy, mert a másik kérdést én írtam ki. Ugyanilyen apám van, mint neked. Még azért is képes volt megverni, mert kések reggel. Ez egy elmebeteg, de persze más előtt játsza a szentlelket. Csak azt kellene felvenni, amikor magànkivül üvölt nekem.

Amúgy van egy ilyen válaszoló. 69 %-on van általában, minden kérdés alá beirogatott valalit, uncsi, vót má valamikor tavaly, kamu stb. De persze nem tiltják, csak néha törlik a kommentjét.

Ráírtam, ezt a választ kaptam.

"Küldő: Naphinel

Címzett: EmerenciaB

Időpont: máj. 2. 13:03

Téma: Re: Re:

Az üzenet: Van munkám, és nem fétisem van, csak mikor folyamatosan ugyanazok a kérdések jönnek dettó ugyanazokkal az adatokkal részletekkel, az kicsit érdekes. :)

És nem is egyszer derült ki, hogy van pár troll, aki imád a gyksokkal szórakozni, kiírja ugyanazt 15x, vagy mindig másít rajta picit, de kamu az egész.

És a válaszolók simán bedőlnek neki, mert most olvassák először a sztorit

- a Szeged-Bp "egyetemista" csaj

- a 25-26 éves eltartott, oldalakon át kifogásokat kereső férfi)

- a 16 éves valóban pszichiátrián kezelt "belém tömik a gyógyszert"-lány

- a külföldön élő "eltartott"-csaj is idesír minden hónapban 2-3 kérdést a szmét férjéről meg a züleiről

Ők hetente-kéthetente írnak ki kérdést, de trollkodásból, a sok szerencsétlen válaszoló meg tényleg azt hiszi, baj van, holott nem, csak valaki szórakozik.

Ez dühít, nem szeretem, mikor - többek között engem is - hülyének néznek.

Emellett nem szeretem, mikor a trollok elárasztják a hülyeségeikkel a falat - vagy az unatkozó tinik -, mert bizony sokszor tényleg vannak fontos kérdések, amit nem veszel észre a kamuk miatt."

Ő akarja megítélni, mi a kamu, mi nem.

2018. máj. 7. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
#11 pusztulj ki
2018. máj. 7. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt majdnem mindenre rámondják, hogy kamu. Egyeseknek szerintem van egy gomb a billentyűzetén, ami ezt a szót szúrja be xD Amíg nem tudja megindokolni, addig nem szoktam figyelembe venni.
2018. máj. 7. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Sztem sok válaszoló ezt túlzásba viszi, de ha vki rendszeresen feljár ide, akkor önkéntelenül is megjegyez pár dolgot, ami ugye gyanús lesz, ha sokat látja ugyanazokat a fordulatokat. Persze az nem 100%-ig biztos, hogy minden összefügg és mind kamu. A másik meg az, amikor vki kiír egy iszonyat hülye kérdést, a válaszoló a kérdezővel elkezd vitatkozni, és azért lesz neki emlékezetes, aztán fél év múlva uggggyanazokkal a helyesírási hibákkal ugyanaz a kérdés felkerül (bár sztem akkor már vki troll lemásolta az előzőt) - nálam ez pl. "A melyik fogamzásgátlótól nőL a mell?" volt.

De amit én pl. észrevettem már:

- a bombanős rinyáló pasas

- a mackós, nebántsvirág pasi, aki bőg, hogy nem kell egy nőnek se, pedig anyu és hugi szerint csinos fiú

- a 16 éves gazdaglányos kérdések (mindig vmi szappanoperából kiragadott meg "anyámnak nem tetszik, hogy a pénz miatt elk...ltam, fogja már be" történések vannak... a gazdag féltesómmal összefeküdtem, aztán elhagyott, most hogy intézzem el, hogy ne kelljen a közös nyaralásra mennitől kezdve a fontosabb dolgom is van, mint a suliba járás, így is van elég pénzemen át az anyámnak miért nem tetszik, hogy a nagyanyám pénzéből p...avillantó miniruhában, műkarommal meg szemöldöktetkóval flangálokig minden)

- az a srác, aki folyton rinyál, hogy nincs munkája, mindig vmi alja melót megpróbál, aztán ott akarja hagyni, mert vagy szenyók vele a kollégák, vagy túl nehéznek tartja, közben ő is rinyál, hogy a szép dolgos csajnak nem kell

- a húsos-csontos nő, aki a nála ezerszer jobb, szebb, okosabb sógornőjét b.tatja

2018. máj. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!