Egyeseknek itt ezen az oldalon tényleg az a mániájuk hogy megjegyezzék a kérdéseket?
Egyéni problémát írtam ki. Amúgy itt a kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Nem mánia. Ha képben vagy egy kategória tipikus kérdéseivel akkor egy idő után visszaköszönnek bizonyos szófordulatok, stílusok, amik emlékeztetnek más kérdésekre. Főleg hogy egy-egy kategóriának megvan a maga trollja aki mondjuk napi szinten vagy évek óta visszatérően mindig ugyanúgy és ugyanazt kérdezi (munkaügyi napi kamusztorik, munkaügyi tanfolyamos nyavalygás, bombanős soviniszta, külföldi tanárnő, a hatvanakárhányszor elutasított álláskereső, stb...)
Mivel a kérdések kategóriákra vannak bontva, egy-egy kategóriában simán előfordulhat hogy egymáshoz hasonló kérdések kerülnek kiírásra viszonylag gyakran. Ezt lehet értelmesen is kezelni meg bután is.
Én egyszer kaptam egy privátot hogy hazudok, mert megjegyezte az írás stílusomat. És elküldött egy rakat kérdést a csávó, mindegyiknél betippelve hogy hanyas válaszoló vagyok.
Magában szomorú hogy valakinek ennyi szabadideje legyen, és ezzel töltse el. De hogy még ebben se legyen jó, mert el se találta őket az külön vicc.
Érdekes lények járkálnak az interneten....
Nem, csak mikor egymás után a 4-5-6. UGYANOLYAN kérdést olvasod, akkor elég valószínű, hogy EGy kérdező trollkodik.
És ehhez nem kell sokat gyakorizni, elég napi félóra-órácskára feljönni.
Emellett a kérdező stílusából is rá lehet jönni, a szófordulatból, vagy az egyértelmű szituációból, kérdéstaertalomból, de a hülyébbek simán kinn hagyják a nevüket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!