Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » EGyeseknek miért kell 4000nél...

EGyeseknek miért kell 4000nél is több ismerős?

Figyelt kérdés

EGyszer megyek fel facebookra és egyből ezt láttam, szerintem ez csak egy véletlen de érdekel..

Ennyi embert nem is ismerhet valaki, szerintem a 90%-al nem is beszélt vagy nem tudom.. 10% = 400 emberrel még az is sok, folyamatos kapcsolat fentartás 400 emberrel, de tegyük fel ennyi mindenkire tud figyelni az illető, akkor miért kell neki a többi 3600?

Én sajátos véleményem: Nem is tudják mit akarnak, önbizalomyhiányosak és így próbálják leplezni, hogy minél több embert bejölnek és ha így kikerül egy kép, több like jön és ez azt sugalja nekik, hogy huhhh de tetszem az embereknek, én ezt a logikát látom benne max, ti hogyan vélekedtek erről?

Én őszintém megmondom utálom a magamutogatókat, kis vézna cingár srác, nem akarok gunyolódni de ez van és ott pózol, förtelmes, szivesebben ütném a box zsák helyett, de hát az erőszak az bűncselekmény és ítélkezni sem szabad :D

Arra is gondoltam, hogy pénzt akar ezzel keresni, bejöl mindenkit aztán meg elkezd reklámokat spamolni és kap érte pénzt, tényleg nah, ha volt gúnyos megjegyzés elnézést ők is emberek és valószínáleg jól érzik magukat úgy, csak viccelődtem, viszont tényleg érdekel a miértje.

AZért is gondoltam még az alacsony önbizalomra mert az acruk nagyrészét mindig kitakarják alegtöbben, csak egy szögből fotóznak, mert megkeresik ahol válalhatóbban néznek ki meg ilyenek, de nem lehet csak az arcunk egy bizonyos részét szeretni, mert az hogy nézne ki, a valóságban leragasztja a többi vagy kivágott zacskót visel, hogy csak az látszódjon, ami szerinte szép rajta..

2017. jan. 21. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Suttyóék az ismerősök számában mérik az emberi értékeket. Nem kell ezt túlvariálni. :D
2017. jan. 21. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül felszínes emberek vannak.
2017. jan. 21. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán ez menő dolog..

nekem 253 van ebből csak négyet nem ismerek személyesen.

de a 253-ból kb 10-el beszélgetek rendszeresen így is csak...

2017. jan. 21. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:

2-es ne tudd meg mennyire felszínes vagyok, a legfelszínesebb ember, ha egy nőnek a magassága, mellbősége, tömege nem pont annyi emit előírok, akkor már nem is érdekel...... Még elnézést is kértem, ezek szerint elovlastál pár sort aztán levontad ezt a következtetést, ügyes vagy! TUdsz szöveget érteni....

De mindegy már letiltottam az elmúlt órában minden egyes ilyen tagot, szóval több képet nem látok ilyenekről.

2017. jan. 21. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Azok csak a Facebook szerint "ismerősök". Ha a valóságnak megfelelő fogalommal kellene elnevezni ezt az opciót, akkor a "már láttalak" elnevezés felelne csak meg az ilyen felhasználók esetében. Sokuknak nemhogy a vezetéknevüket, de még a keresztnevüket sem tudják. De mondok jobbat: ha az utcán elmennek egymás mellett, még köszönni sem köszönnek egymásnak, de bejelölik egymást mert arcról "ismerősök". Az ilyen online "közösség" egyfajta illúziót ad az embernek: pl. úgy gondolják, hogy nekik 1000 ismerősük, vagy pl.órákon át a gép előtt ülve az emberek abban a hiszemben vannak, hogy közösségi életet élnek, előnyös kép feltöltése után elhiszik hogy szépek, stb... Az emberek szeretnek illúzióba esni, és illúziót kelteni, mert olyan hatást tudnak vele elérni, amire a való életben sohasem lennének képesek.
2017. jan. 21. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy hetven valamennyi van azok közül meg úgy 20-25 sajnos az életem része. Tudod ez a "menő" 😒
2017. jan. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!