Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyeseknek...

Miért van az hogy egyeseknek olyan sokan like-olják a képeit Facebookon?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert hasonlítanak a népre.
2016. dec. 25. 10:00
 2/7 anonim válasza:
100%

Sok az ismerősük

Szépek/tényleg jó lett a kép

Mindent lájkolnak, ezért visszalájkolják őket

Elküldik üzenetben, hogy ha lájkolja valaki a profiljukat, akkor visszamegy.

Szerintem nagyjából ezek az okok.

2016. dec. 25. 10:08
 3/7 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így vele, de nagy féltékenység érződik a kérdésből. Lehet, hogybez neked fontosnak tűnik most, de sz@rd le, mert nem a lájk tesz téged olyanná, amilyen vagy, nem ez számít.

A kérdésedre válaszolva, ha valakinek van pl. 300 ismerőse, ennek a 10%-a likeol, akkor van 30likeod.

Viszont, ha van 1200 ismerősöd (nem kell feltétlen tényleg ismerd), akkor már van 120 lájkod. Így működik a világ.

2016. dec. 25. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Van akinek tucatnyi kamu regje van és azért tartja csak ezeket,hogy magát lájkolja. No meg aki boldog boldogtalant bejelöl annak sok az "ismerőse" és azok egymást keresztbelájkolják. Baromság az egész,kb 15 éves kor felett aki erre ,a lájkszámra izgul az gyerekes és bolond, messze kerülni kell.
2016. dec. 25. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyerekes ezen izgulni. Mégis kit érdekel hogy Panninak 500,Katinak meg 150 lájkja van? Ettől nem lesz egyikőjük se értékesebb,se értéktelenebb.
2016. dec. 25. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon egyszerű, a képek feltöltése után rögtön kommentelni kell egy kódot, amit csak te látsz, és a kedvelésekhez +1E -t hozzáad.

A kód: "#p*A>nc&s3e)r_v~a}g%y&o/k"

2016. dec. 25. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamuzik a 6-os,mert csak +50 lájkot adott :(
2016. dec. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!