Miért itt nyavalyognak sokan, akiknek problémájuk van?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a depressziósokra, azokra akik öngyilkosak akarnak lenni és még sorolhatnám. Sokan itt kérdezik meg a laikusoktól, hogy mi a bajuk , ahelyett hogy orvoshoz mennének.2016. dec. 13. 14:20
2/23 anonim válasza:
Mert már azért is nyavalygunk, hogy ők miért itt nyavalyognak.
3/23 anonim válasza:
Azért, mert a külvilágban olyan emberek vannak, mint te.
4/23 anonim válasza:
Ezt én sem értem,hogy komoly,pl.gyógyszer vagy műtét témánál miért random embereket kérdezgetnek.Most komolyan erre valaki alapozni mer?Persze ezért van ez az oldal,hogy tájékozódjunk,meg hogy kapjunk a kérdéseinkre választ,csak sokan nincsenek vele tisztában,hogy sem orvosok nem vagyunk(legalábbis a többség :)),se jósok.A kedvencem mikor kiírja ide a vizsgálat eredményét,valaki meg otthon a fotelból kielemzi.Hogy miért nem a illető orvosa teszi ezt meg,az számomra nem világos.A másik nagy favorit:"Szerintetek lehetek terhes?"
5/23 A kérdező kommentje:
Itt nagyon alacsony az értelmi színvonal. Mi sem bizonyítja jobban, mint az 1-es, 2-es és 3-as válaszoló.
2016. dec. 13. 15:19
6/23 anonim válasza:
A többség valószínűleg azért,mert a való életben nincs senki aki meghallgatná a problémáit. Ezért ide fordul tanácsért,hátha kap. De az ilyen emberek mint te,képes még egyet belerúgni..
7/23 A kérdező kommentje:
Jól van 6-os. Örülök, hogy neked is sikerült átlátnod a kérdés lényegét.
2016. dec. 13. 15:48
8/23 anonim válasza:
#6 Hiszen pont erre tért ki a kérdező.Ez volt a lényege a kérdésének,hogy miért nem az illetékesnek mondják el a problémájukat az emberek.Én nagyon sajnálom azokat,akiknek nincsen a közelében olyan ember ,akivel kibeszélhetnék magukat.Viszont erre vannak a szakemberek.Én már több embernek is írtam,itt gyk-n,aki el volt kenődve valami miatt.Szeretek/szeretnék segíteni.De így látatlanban nem fogsz tudni senkit se megóvni az öngyilkos szándékától vagy a depressziótól.Ahhoz ez a "mód" bizony roppant silány.
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as. :)
2016. dec. 13. 16:07
10/23 anonim válasza:
Azért van olyan, hogy valakinek csak egy kis netes beszélgetésre van szüksége, hogy ne érezze magát mélységesen pocsékul, úgyhogy én nem húznám le ennyire az ittenieket. Én ráadásul jogi témában nem egy kérdésre tudok megfelelő választ adni annak, aki e területen kér segítséget, ugyanez a helyzet a pszichoterápiával és néhány mentális betegséggel, valamint ritka nyelvvel. Az emberek szeretnek tájékozódni a lehetőségeikről, mielőtt orvoshoz vagy jogászhoz fordulnak, nem pedig teljesen sötéten beállítani a szakemberekhez.
Úgyhogy szerintem klassz ez oldal. Ha pedig unatkozom, arra ott van a Családi kapcsolatok rovat. :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!