Itt gyakorikérdéseken miért az az első egyeseknek, hogy belekötnek a kérdésbe?
Sok függ magától a kérdéstöl.
Van, amikor a fogalmazás annyira rossz, hogy jóformán nem érthetö, mit is akar megtudni.
Van, amikor a helyesírása olyan, hogy szintén az érthetlen határán van (kérdés, melyik oldaltól)
Van, amikor a kérdés annyira butaság, hogy nem hihetö, hogy valaki tényleg annyira buta lehet, hoyg megkérdezi.
Meg van, amikor a kérdezö egyszerüen lusta pl. a google-t használni.
Persze van olyan válaszoló is, aki csak veszekedni vagy kötözködni akar, de nem mindig van így
Már eleve azt sem értem, hogy egyesek minek szólnak be ostoba kérdésekre.
Én kihagyom az ilyeneket. Minek kötekedni, de tényleg?
Kik azok az "egyesek"? Szerintem senki nincs, aki csak kötekedne, de mindenkinél kiverheti a biztosítékot egy -egy esetverően ostoba kérdés, vagy amikor a kérdés nyilvánvalóan provokatív vagy kitalált, vagy amikor egy nap 20X kérdezik meg ugyanazt )( pld. a Nyilas Misis kérdéshullám), vagy amikor a kérdező arra is lusta, hogy először utána nézzen, és a Google első találatában ott a válasz. Szerintem ezek sokakat irritálnak, legfeljebb az ingerküszöb eltérő.
Én is szoktam "belekötni", de az esetek 90 %-ban megpróbálok hasznos és részletes választ adni.
Nálam a "csináld meg helyettem a házim", és a nyilvánvalóan burkoltan uszító, rasszista kérdések szokták kiverni a biztosítékot.
Mea culpa...
Pld. erre a kérdésre lehet értelmes választ adni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!