Itt gyakorikérdéseken miért az az első egyeseknek, hogy belekötnek a kérdésbe?
A kérdések fele hülyeség, vagy 2 perc alatt kiguglizható.
Na meg vannak értelmetlenek, pl:
Kék vagy zöld telefont vegyek? Ennyi önállósága legyen már valakinek hogy legalább a színét eldönti...
Jövő nyáron vennék telefont, milyet vegyek? Amilyen lesz jövő nyáron, mi erre a jó válasz?
Mennyibe fog kerülni az ájfón 3 év múlva? Na ugye... :D
És ez most csak pár egyszerű kérdés.
A másik meg, hogy vannak perverz/beteg/unatkozó kérdezők, akik folyton ugyanazt megkérdezik, jó nagy vitát szítva.
Pl volt ilyen hogy "a testvéremnek kölcsön adtam és meglopott" vagy "a gazdag testvér nem segít a szegény csórónak"...és folyton ugyanaz a sztori csak ahogy épp eszébe jut.
De van egy perverz kérdező aki folyton azt kérdezi hogy "Szoktatok e meztelenkedni a családotok előtt és mit szólnak hozzá ha meglátnak". Az is az egyik kérdésében még csöcs lóbáló anyukaként jött ki a fürdőből akit meglátott a kis kamasz fia, következő kérdésben már ő volt a kamasz fiú akit megláttak...És ilyenkor már a válaszolókat sajnálom akik gyakorlatilag asszisztálnak valaki farokcimbálásához :D
Azért, mert ez az oldalt ma már jobbára frusztrált emberek használják arra, hogy levezessék a feszültséget.
Itt mégis csak jobb, nem?:) hiszen kint az utcán pofán vágnák őket. Engem egyébként engem alapvetően 3 csoport fáraszt rohadtul:
1, a szereptévesztéses idi.óták: akik azt hiszik, a szüleim, és nevelni akarnak, vagy úgy csinálnak, mint ha övék lenne az oldal, és elmagyarázzák, legközelebb hogyan fogalmazzak
2, a vicceskedő humortalan emberek
3, agresszív buta nők, akik csak kötekednek a kérdezővel, férfiakat szidják
Azt se felejtsük el, hogy más oldalakon már sokkal hamarabb kapsz választ, ezen az oldalon pár éven belül már csak trollok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!