Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a programotok mára a...

Mi a programotok mára a családdal? Leírjátok a napotok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 12:19
1 2
 11/18 anonim válasza:
79%
Nálunk voltak 1 hetet párom szülei Egyiptomból,ma mentek haza,elvittük őket a reptérre,szóval korán kelés volt.Utána elmentünk bevásárolni,hazadobtuk a cuccokat és mentünk ebédelni. Most visszajöttünk,én takarítok egy picit,és később találkozok egy barátnőmmel, párom megy squasholni a haverokkal. Este még nem tudjuk mi lesz. Nálunk ennyi a család egyenlőre :D
2018. ápr. 29. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
10%

Az én férjem dolgozik, délután jön haza szerintem semmihez nem lesz kedve/ereje a szexen kívül :)

Én eddig takarítottam, ebédet főztem. Csak a szokásos.

Talán eszünk este egy csavart fagyit, biciklizünk egyet.

2018. ápr. 29. 14:01
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Kertrendezés. Én is segittem amig birtam,de most fekvés az árnyékban. Dagantos vagyok,kimélnek.

35N

2018. ápr. 29. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Dolgozok az irodámban. A fiammal. A férjem kertet rendezett, most napozik. Később haverokkal elmegyünk egy helyi rendezvényre, este haza. Itthon szex, tv, attól függ mennyit iszunk.
2018. ápr. 29. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Takaritas, fozes, pihenes, olvasas, este mozi.
2018. ápr. 29. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Délelőtt a férjem és a kisebbik gyerek elmentek venni valami alkatrészt a számítógépbe, addig mi a naggyal ketten főztünk. Megebédeltünk, most a kicsi alszik, mindenki más pihizik. Ha a kicsi felébredt, kiállításra megyünk, aztán séta a belvárosban, fagyi, talán játszótér, és utána jövünk haza.
2018. ápr. 29. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
9, a programom lásd fent...
2018. ápr. 29. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Még meg kell írnom A Rendszerváltást az EU és a magyar állam működését (Érettségi) és utána vagy elmegyek valahová a barátaimmal vagy nem
2018. ápr. 29. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!