Mi a programotok mára a családdal? Leírjátok a napotok?
Kora reggel bevásároltam, főztem (nagyszüleimnek is én főzök hétvégén, hétköznap visznek csak nekik ebédet a közeli iskolából), most zsibbadok. Egy körül vásárolni megyünk, mert lakodalomba megyünk májusban, nekem ruha, férjemnek, lányomnak (22, egyetemista, pár napra jött csak haza) cipő kell. Utána fagyizunk valahol.
Aztán a lány unokatesókkal megy valami városi majálisra, férj dolgozik az új konyhabútoron, én még tanulok (adószakértő vizsgám lesz). Hat körül megyek a hétvégi házunkhoz, meg kell simogatni a növényeimet, hogy szépek legyenek :)
kutyas programot terveztunk, de mindjart esik az eso, ugyhogy ezt le kellett fujni / athelyezni maskorra.
igy most ebedeltunk ferjemmel egy kis tegnapi stefania szeletet kuszkusszal, egy kicsit pihenunk, sorozatot nezunk, chillelunk. sajat csaladom van mar, uton az 1. babyvel.
lehet , hogy delutan sutok valamit.
Én főzök, párom a 10 hós gyerkőccel babázik.Lányom takarítja a szobáját, aztán megy az apjához.
Megnézzük a forma 1et és megyünk ki a játszótérre ha addig marad a jó idő.
Semmi extra.
5nek: sajnalom, hogy rad a kutya se kivancsi. remelem, azert neked is lesz a mai napban egy kis pihenes / ejtozes / relaxalas . majd valaszd ki, melyik illik a magasztos hangveteledhez a legjobban, te savanyu pcsa. :3
kerdezo, neked hogy telik a mai nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!