Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a csecsemőke...

Miért van az hogy a csecsemőket jobban szeretik?

Figyelt kérdés

Született egy tesom és rühellem.... Elötte csomót játszottam a családdal beszéltünk meg minden,most hogy megszületett a hugom mindenki isteníti és engem le se sz@rnak...szó szerint. Ha az a kis !,?:(:/_';(:###!@(# bajt csinál engem csesznek le. Annyira utállom azt hogy a kisgyerekekkel kivételeznek hogy már kezdem nem szeretni őket.

Az a poén hogy ha velem történik valami rosz, akkor jaj majd rendbe jössz..ha a kicsivel lesz valami majdnem az egész család meg utca meg mindenki oda gyűllik hogy szegéény azt csak egy horzsolás én meg eltörtem a lában és még hozzám vágják hogy miért nem figyelsz idiota...

De mindenki ezt csinálja. Meg unom hogy ha van egy sorozat amit NAGY..ismetlem. NAGY gyerekeknek készítenek pl rick és morty akkor a szülő minek pereli a sorit csert trágár..a gyerek minek nézi? Igen trágár nem neki való ez van de miért kell betiltatni mindent csak mert a kicsiknek nem megfelelő. Kapcsolom be a tv erre én kicsi pónim...szuper.. Minden csatorna tiszta dedó színte mert a drága szülők jelentik a nagyobbaknak gyártot sorozatokat mert a gyerek nézi.hát az nem a gyártók hibája. Röviden ennyi.

Arra szeretnék választ kapni hogy mjért van ez..és hogy hogy érjem el hogy rám is odafigyeljenek kicsit

2018. ápr. 14. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen értem. Ez jogos de az is zavar hogy ha tegyük fel ennyit gügyögnek az se tesz jot neki. Elhitetik hogy az egész világ egy unikornisokkal tali szivárvány azt majd bevesi.

Ha nekem lenne gyerekem én megmondom neki öszintén hogy nem. Nem léteznek pónik. Ha nem vicces amit mond nem nevetek,de ha értelmeset mond megdicsérem pl kimondta a hugom hogy fuj..rossz étel és mindenki egy óráig kacagott. Ha ha.. Én meg max mondqnám hogy kérsz mást? Meg ha nem tud rajzolni énekelni.. Ok h kicsi de ha csak azt halja hogy jaaaj ugyii vagy jah de tehetséges akkor meg nem fog törekedni. Ok h biztassuk öket de na. Én megmondanám hogy ezt gyakorold ha mindenképp szeretnéd. Amikor én kicsi voltam rajzoltam de meg is mondták hogy hu még gyakorold és ink nevettek a röhelyes rajzaimon.ok nem esett jól de emiatt igyekeztem,és most múzeumba kerülnek a rajzaim.ennyi. Ezekből a gyerekekből akik csak bíztatást kapnak mi lesz? Semmi.houzászoknak h anyuci megoldja..nem kell igyekezni és majd pofára esnek ha amyuci szül egy tesót. Meg ot a tv amit említettem .ha van egy sorozat amit úgy érzem nem kéne a gyereknek,fogom...elkaocsolom.de nem perelem be! És én ugymond ezért nem birom a nagyon babás embereket mert ha gyerek van a közelbe mindenki halott és jön a babusgatás. Ezért ha nekem lenne én azért nem lógnék egész nap rajta. Vigyáztam már gyerekre, és az anyja mondta h nem lehet birni vele. Nekem szót fogadt mert látta hogy nem esek hasra tölle,és hogy engem ő nem befolyásol. És szót is fogadt nekem. Szerintem ez a baj hogy kiskorukban mindent megkapnak,azt ha felnőnek nem lesznek felkészülve. És ha még jobban belemegyünk van olyan gyerek aki első osztályba r***dtúl nagynak hiszi magát és a felnőttes dolgokkal dicsekszik ami nyilván kamu. És ezért nem szeretem a gyerekeket annyira mert tudom a legtöbb elkényeztetett, és fogalma sincs arról mi vár rá ami nem az ő hibája igen de akkor is dühítő mert tudom mi lessz belölle

2018. ápr. 15. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Az nem tesz jót a gyereknek, ha már van 4-5 éves, és ugyan úgy gügyögnek neki, de most egy csecsemőről van szó, nem? Téged is ugyan így neveltek fel, neked is gügyögtek, babusgattak. A jézuska, télapó, húsvéti nyuszi, azt a célt szolgálja, hogy még kicsi, addig érezze milyen varázslatos/csodálatos a világ, később úgyis szembesülni fog vele, hogy milyen kegyetlen/nehéz az élet, de addig amíg gyerek, ez jár neki.
2018. ápr. 15. 11:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Nwkem nem volt se télapó se nyuszi se semmi. És ugyanúgy szerettem őket. Mert tudtam hogy a szülőtöl kapot a sokmindent nem egy szakállas embertől aki bemászik a kéményen. Nem nem babusgattak ennyit legalább is nem. Baba korában is zavart de mostmár a hugom 3 éves. De egyre jobban zavar. Meg az higy ezáltal mivel ő nagyon sokat lett babusgatva, igy pl volt h kitaláta h versenyezzünk rajzba. Leültem vele és tanitgattam. De mivel elég kicsi értitek sok nem ragadt meg nekin erre odajön a család és jaaaj picassoo!!! Kis művész a gyerek meg ilyet szól: ez az jobb leszek mint a nővérem. Na ez elég szarul esik hogy a válasz az volt: persze kicsim te is művész leszel. És akkor belém vág az az érzés hogy én 10 éve tanulom a rajzot.. Erre ugymond a hugom egyből lekőröz. Ok h nem komolyan mondhák de rosszul esik. Én megmondtam utánna neki hogy hát azért még fejlődnöd kell hogy művész legyél mert ez csak három vonal de ha szeretnél megtanulni gyakorolj. Erre leszidtak h most miért kell gonoszkodni. Csak öszinte voltam! Mi értelme ha elkezdem h jaa igen picassó azt majd nagyot fog zuhanni ha rájön hogy nem az. Nekem kiskoromba megmondták hogy mi az amit gyakorolja és mi az amit felejtsek el. És én nem utállom őket ezért mert pont ez hajtott és elértem valamit. De szerintem ez nevetséges hogy ennyire a kisgyerek fenekébe van néha a fejünk. Neg kéne szeri tem nekik mondani az igazat. Nem azt monom hogy mondjuj azt hogy ahj ez egy szar rajz hanem pl: hát kicsim még fejlődj de ha érdekel a rajz, akkor gyakorolod és lehet menni fog sztem ez jobb ösztönzés
2018. ápr. 15. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, túl sokat vársz a 3 eves húgodtól és azért abban sem vagyok biztos, hogy te kiskorodban kevesebb törődést kaptál.
2018. ápr. 16. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!